Автор |
Съобщение |
Gotti
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2007 21:32
Вече я ПРЕВЪРТЯХ 14:42:29 за толкова време. И накрая ти отключва още две нива с Жената(ADA) да играеш и mercenary-to.
Превъртях 1-вото с нея за 2:30:30. И 2-рото, и то е за някаде около 2часа по малко е.
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2007 15:07
Gt слънчо разбира се че ще хуля и хеитвам бе чадо . Аз имам този навик ако нещо бива осакатено пред очите ми за да е по лесно смилаемо за хлапетата то аз викам и крещя . Да слънчо има точно два Резидент Ивъла който не съм изиграл . Резидент Ивъл Сърваивър ( аре нема нужда ) и Резидент Оутбреик двоиката . Дори наскоро се снабдих с Плеистеишан две за да видя аджеба поне малко от старата класика . И пак казвам хора като теб който подкрепят безкомпромисно западането на франчаиза ще ни доведът до примерно Резидент Ивъл Скуллтрабъл в който ще можем да избиваме генно модифицирани и треснати от хормона тинеиджъри с всевъзможен арсенал ... И да синко превъртях играта на професионална трудност и без помоща на томпсана и ракетомета . И да играта е екшан и няма нищо общо с баш истинският Резидент Ивъл . И да пак казвам че като самостоятелно залгавие е една изключително приятна игра и предполагам бих и дал оценка 9/10 ако не носеше великото име Резидент Ивъл което предполага нещо повече от хиляда начина за разфасоване на селтаци с вили и ножове ( и да не забравяме тролове и езерни китчета ( WTF )).
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Gt
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Фев 2007 15:59
EviL написа: Gt слънчо разбира се че ще хуля и хеитвам бе чадо . Аз имам този навик ако нещо бива осакатено пред очите ми за да е по лесно смилаемо за хлапетата то аз викам и крещя . Да слънчо има точно два Резидент Ивъла който не съм изиграл . Резидент Ивъл Сърваивър ( аре нема нужда ) и Резидент Оутбреик двоиката . Дори наскоро се снабдих с Плеистеишан две за да видя аджеба поне малко от старата класика . И пак казвам хора като теб който подкрепят безкомпромисно западането на франчаиза ще ни доведът до примерно Резидент Ивъл Скуллтрабъл в който ще можем да избиваме генно модифицирани и треснати от хормона тинеиджъри с всевъзможен арсенал ... И да синко превъртях играта на професионална трудност и без помоща на томпсана и ракетомета . И да играта е екшан и няма нищо общо с баш истинският Резидент Ивъл . И да пак казвам че като самостоятелно залгавие е една изключително приятна игра и предполагам бих и дал оценка 9/10 ако не носеше великото име Резидент Ивъл което предполага нещо повече от хиляда начина за разфасоване на селтаци с вили и ножове ( и да не забравяме тролове и езерни китчета ( WTF )).
И даваш пример със мен? Защо бе - абсолютно всеки Resident съм изиграл дете мое, още си спомням времето прекарано със първите RE-та за psx мамка му И да пак си харесвам RE4 въпреки че е главно екшън ориентирана. Outbreak-a ставаше, мултито беше добро, само че вече сървърите на Capcom са празни и не може да се играе сега онлайн, File 2 беше още от същото, Сървайвър серията не я броя понеже си беше позигравка със серията
Момко,примери със тийнейджъри не ми давай, тази възраст съм я минал доста отдавна
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 23:07
Ааааа аахахааххахахахаха, задължително гледайте това- http://www.youtube.com/watch?v=HxVAQYpN ... arch=!!!!!!
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Фев 2007 23:40
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 14:38
Пичове , за тая пародия дадох линк по-назад из темата , вие сега разбирате за нея
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2007 23:33
napster написа: Пичове , за тая пародия дадох линк по-назад из темата , вие сега разбирате за нея
Ми нем аз я гледах като даде линка а преди тва бех гледал пародията по 1-вия рес ивъл (която е по добрата пародия)
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
koki
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 18:16
играта е супер туко 6то
я инсталнах на капком ми е на на убисофт
графиката е супер има и ми6ка ама с геимпед е по яко.
как се сменя играта на и3и или хард или там опции на трудност?
___________________________________ It's our planet,
it's their war,
whoever wins,
we lose!
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 18:49
Сега видях, че в арената е качен Resident.Evil.4.EMUDVD-Unleashedd
Според коментарите е добавена възможноста да се играе с мишка, дали и графиката ще е нормална?
Пуснах го да се тегли, но с 120kb/s има да го тегля 8 часа...
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
pci
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Фев 2007 19:37
koki написа: играта е супер туко 6то я инсталнах на капком ми е на на убисофт графиката е супер има и ми6ка ама с геимпед е по яко.
как се сменя играта на и3и или хард или там опции на трудност?
Я кажи откъде я дръпна ,и как точно се води този релийз.
___________________________________ САМО ЛЕВСКИ
|
|
|
|
|
koki
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2007 13:19
pci написа: koki написа: играта е супер туко 6то я инсталнах на капком ми е на на убисофт графиката е супер има и ми6ка ама с геимпед е по яко.
как се сменя играта на и3и или хард или там опции на трудност? Я кажи откъде я дръпна ,и как точно се води този релийз.
isohunt.com
___________________________________ It's our planet,
it's their war,
whoever wins,
we lose!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2007 17:38
Абе, дееба, я кажете забива ли ви в канализациите след като се спасите от капана на дребния, дето натиска едно копче и почваш да падаш...
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2007 17:49
Не
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Мар 2007 03:09
Случайно играта да ви забива при смяна на зона след 5-6 часа постоянно геймене? Да не би нещо да не си трие временните файлове?
Някой намери ли порт с по-добра графика? Защото, не че ми дреме много, но ако има и по-добра, лошо няма! И даже не бях разбрал, че явно действието се развива през деня... Много куцо са махнали осветлението. И всичките ми познати като я видят викат "тоя Лион е блед като зомби бе" (лолЗ, може би той е единственото зомби в играта! ).
И какво толкова се оплаквате от това прицелване? Аз му свикнах вече и освен ако не пуцам нещо много надалече нямам никакви проблеми. Май докато чакам брат ми да ми донесе кифлата ще врътна играта (и като на Теккен 3 ще стана по-добър с клавиатурата, отколкото с джойпада ).
Ивъл, ще ме извиняваш, играта си е супер! Не е като старите РЕ-та, но е много добра. Не се бях зарибявал така по игра от Red Faction насам.
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Апр 2007 13:19
Абе имам един въпрос... Може би единственото нещо в играта, което не схванах как се прави е... какво трябва да се натисне в кът-сцените, когато ти изпише бутоните 1/3? Трябва да натиснеш в последователност 1, 2 и 3?
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Апр 2007 16:38
Рекс това не е Резидент Ивъл . И не казвам че е лоша играта просто не бива да носи това заглавие .
Относно кътсцените . Натискаш и двата бутона наведнъж . И те са или 1/3 или 2/4 според зависи ( приом който е импортнат от конзолите и не ме кефи ама аре )
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Апр 2007 00:41
Я кажете според вас кои са най-добрите оръжия в играта? Имам предвид от всеки тип - 9мм пистолети, помпи, снайпери, .45-калиброви пистолети... Също така другите оръжия - ТМР-то и MineThrower-а - струват ли си и т.н.? Т.е. какъв път на развитие по отношение на оръжията бихте избрали?
Аз я врътнах веднъж, като завърших със следните оръжия - BlackTail, Striker, TMP, Semi-automatic rifle, Killer 7. Само че после я изиграх още веднъж, събрах милиончето и си накупих всички оръжия с всички ъпгрейди и стигнах до извода, че май най-добри са: Handgun, Shotgun, Semi-automatic rifle, Broken Butterfly. ТМР-то също трябва да се вземе, но MineThrower-а не.
Та, събирам мнения, че се каня да я врътна на профешънъл, та се чудя какви оръжия да ползвам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 10:36
MetalGearRex написа: Я кажете според вас кои са най-добрите оръжия в играта? Имам предвид от всеки тип - 9мм пистолети, помпи, снайпери, .45-калиброви пистолети... Също така другите оръжия - ТМР-то и MineThrower-а - струват ли си и т.н.? Т.е. какъв път на развитие по отношение на оръжията бихте избрали?
Аз я врътнах веднъж, като завърших със следните оръжия - BlackTail, Striker, TMP, Semi-automatic rifle, Killer 7. Само че после я изиграх още веднъж, събрах милиончето и си накупих всички оръжия с всички ъпгрейди и стигнах до извода, че май най-добри са: Handgun, Shotgun, Semi-automatic rifle, Broken Butterfly. ТМР-то също трябва да се вземе, но MineThrower-а не.
Та, събирам мнения, че се каня да я врътна на профешънъл, та се чудя какви оръжия да ползвам. Незнам как е за PC и дали има някакви промени относно държанието на оръжията,скороста на стрелба и т.н. но на PS2 версията най-полезни оръжия ми бяха BlackTail и Broken Butterfly и винаги са ме спасявали от гадни ситуации
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Юни 2007 16:18
Пак съм закаснял най-много ама да питам -имам проблем.След първите cutscenes ,след като Леон вече излиза от колата ми дава черен екран и дотам.възможно ли е да е от видеокартата-GIGABYTE R925128D-9250-8X,128MB DDR,128bit,Core clock 240MHz,Mem. Clock 400 MHz,DX 8.1,TV OUT,DVI-I,D-SUB,bulk
Моля помогнтете!Благодаря предварително!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2007 22:35
Моля ви помогнете!Умолявам ви!Ще ви бъда мн благодарен!
Предварително благодаря!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|