Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2007 21:32

Вече я ПРЕВЪРТЯХ 14:42:29 за толкова време. И накрая ти отключва още две нива с Жената(ADA) да играеш и mercenary-to.
Превъртях 1-вото с нея за 2:30:30. И 2-рото, и то е за някаде около 2часа по малко е.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2007 15:07

Gt слънчо разбира се че ще хуля и хеитвам бе чадо . Аз имам този навик ако нещо бива осакатено пред очите ми за да е по лесно смилаемо за хлапетата то аз викам и крещя . Да слънчо има точно два Резидент Ивъла който не съм изиграл . Резидент Ивъл Сърваивър ( аре нема нужда ) и Резидент Оутбреик двоиката . Дори наскоро се снабдих с Плеистеишан две за да видя аджеба поне малко от старата класика . И пак казвам хора като теб който подкрепят безкомпромисно западането на франчаиза ще ни доведът до примерно Резидент Ивъл Скуллтрабъл в който ще можем да избиваме генно модифицирани и треснати от хормона тинеиджъри с всевъзможен арсенал ... И да синко превъртях играта на професионална трудност и без помоща на томпсана и ракетомета . И да играта е екшан и няма нищо общо с баш истинският Резидент Ивъл . И да пак казвам че като самостоятелно залгавие е една изключително приятна игра и предполагам бих и дал оценка 9/10 ако не носеше великото име Резидент Ивъл което предполага нещо повече от хиляда начина за разфасоване на селтаци с вили и ножове ( и да не забравяме тролове и езерни китчета ( WTF )).

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Фев 2007 15:59

EviL написа:
Gt слънчо разбира се че ще хуля и хеитвам бе чадо . Аз имам този навик ако нещо бива осакатено пред очите ми за да е по лесно смилаемо за хлапетата то аз викам и крещя . Да слънчо има точно два Резидент Ивъла който не съм изиграл . Резидент Ивъл Сърваивър ( аре нема нужда ) и Резидент Оутбреик двоиката . Дори наскоро се снабдих с Плеистеишан две за да видя аджеба поне малко от старата класика . И пак казвам хора като теб който подкрепят безкомпромисно западането на франчаиза ще ни доведът до примерно Резидент Ивъл Скуллтрабъл в който ще можем да избиваме генно модифицирани и треснати от хормона тинеиджъри с всевъзможен арсенал ... И да синко превъртях играта на професионална трудност и без помоща на томпсана и ракетомета . И да играта е екшан и няма нищо общо с баш истинският Резидент Ивъл . И да пак казвам че като самостоятелно залгавие е една изключително приятна игра и предполагам бих и дал оценка 9/10 ако не носеше великото име Резидент Ивъл което предполага нещо повече от хиляда начина за разфасоване на селтаци с вили и ножове ( и да не забравяме тролове и езерни китчета ( WTF )).

И даваш пример със мен? Защо бе - абсолютно всеки Resident съм изиграл дете мое, още си спомням времето прекарано със първите RE-та за psx мамка му :shock: И да пак си харесвам RE4 въпреки че е главно екшън ориентирана. Outbreak-a ставаше, мултито беше добро, само че вече сървърите на Capcom са празни и не може да се играе сега онлайн, File 2 беше още от същото, Сървайвър серията не я броя понеже си беше позигравка със серията :wink:
Момко,примери със тийнейджъри не ми давай, тази възраст съм я минал доста отдавна :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 23:07

Ааааа аахахааххахахахаха, задължително гледайте това- http://www.youtube.com/watch?v=HxVAQYpN ... arch=!!!!!! :lol:

We all got left behind, we let it all slip... AWAY!

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 23 Фев 2007 23:40

Give me that ammo beach :lol: :lol: :lol: :lol: гледайте и пародията по 1 рес ивъл няма да съжалявате :wink:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Заглавие:
Публикувано на: 24 Фев 2007 14:38

Пичове , за тая пародия дадох линк по-назад из темата , вие сега разбирате за нея :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 24 Фев 2007 23:33

napster написа:
Пичове , за тая пародия дадох линк по-назад из темата , вие сега разбирате за нея :lol:

Ми нем аз я гледах като даде линка а преди тва бех гледал пародията по 1-вия рес ивъл (която е по добрата пародия)

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2007 18:16

играта е супер туко 6то
я инсталнах на капком ми е на на убисофт
графиката е супер има и ми6ка ама с геимпед е по яко.

как се сменя играта на и3и или хард или там опции на трудност?

we lose!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2007 18:49

Сега видях, че в арената е качен Resident.Evil.4.EMUDVD-Unleashedd

Според коментарите е добавена възможноста да се играе с мишка, дали и графиката ще е нормална?
Пуснах го да се тегли, но с 120kb/s има да го тегля 8 часа...

We all got left behind, we let it all slip... AWAY!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2007 19:37

koki написа:
играта е супер туко 6то

Я кажи откъде я дръпна ,и как точно се води този релийз.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2007 13:19

pci написа:
koki написа:
играта е супер туко 6то

Я кажи откъде я дръпна ,и как точно се води този релийз.

isohunt.com

we lose!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2007 17:38

Абе, дееба, я кажете забива ли ви в канализациите след като се спасите от капана на дребния, дето натиска едно копче и почваш да падаш...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2007 17:49

Не

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 31 Мар 2007 03:09

Случайно играта да ви забива при смяна на зона след 5-6 часа постоянно геймене? Да не би нещо да не си трие временните файлове?
Някой намери ли порт с по-добра графика? Защото, не че ми дреме много, но ако има и по-добра, лошо няма! :D И даже не бях разбрал, че явно действието се развива през деня... Много куцо са махнали осветлението. И всичките ми познати като я видят викат "тоя Лион е блед като зомби бе" (лолЗ, може би той е единственото зомби в играта! :lol: ).

И какво толкова се оплаквате от това прицелване? Аз му свикнах вече и освен ако не пуцам нещо много надалече нямам никакви проблеми. Май докато чакам брат ми да ми донесе кифлата ще врътна играта (и като на Теккен 3 ще стана по-добър с клавиатурата, отколкото с джойпада 8) ).
Ивъл, ще ме извиняваш, играта си е супер! :) Не е като старите РЕ-та, но е много добра. :) Не се бях зарибявал така по игра от Red Faction насам. :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2007 13:19

Абе имам един въпрос... Може би единственото нещо в играта, което не схванах как се прави е... какво трябва да се натисне в кът-сцените, когато ти изпише бутоните 1/3? Трябва да натиснеш в последователност 1, 2 и 3?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Апр 2007 16:38

Рекс това не е Резидент Ивъл . И не казвам че е лоша играта просто не бива да носи това заглавие .
Относно кътсцените . Натискаш и двата бутона наведнъж . И те са или 1/3 или 2/4 според зависи ( приом който е импортнат от конзолите и не ме кефи ама аре )

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Апр 2007 00:41

Я кажете според вас кои са най-добрите оръжия в играта? Имам предвид от всеки тип - 9мм пистолети, помпи, снайпери, .45-калиброви пистолети... Също така другите оръжия - ТМР-то и MineThrower-а - струват ли си и т.н.? Т.е. какъв път на развитие по отношение на оръжията бихте избрали?

Аз я врътнах веднъж, като завърших със следните оръжия - BlackTail, Striker, TMP, Semi-automatic rifle, Killer 7. Само че после я изиграх още веднъж, събрах милиончето и си накупих всички оръжия с всички ъпгрейди и стигнах до извода, че май най-добри са: Handgun, Shotgun, Semi-automatic rifle, Broken Butterfly. ТМР-то също трябва да се вземе, но MineThrower-а не.

Та, събирам мнения, че се каня да я врътна на профешънъл, та се чудя какви оръжия да ползвам.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2007 10:36

MetalGearRex написа:
Я кажете според вас кои са най-добрите оръжия в играта? Имам предвид от всеки тип - 9мм пистолети, помпи, снайпери, .45-калиброви пистолети... Също така другите оръжия - ТМР-то и MineThrower-а - струват ли си и т.н.? Т.е. какъв път на развитие по отношение на оръжията бихте избрали?

Аз я врътнах веднъж, като завърших със следните оръжия - BlackTail, Striker, TMP, Semi-automatic rifle, Killer 7. Само че после я изиграх още веднъж, събрах милиончето и си накупих всички оръжия с всички ъпгрейди и стигнах до извода, че май най-добри са: Handgun, Shotgun, Semi-automatic rifle, Broken Butterfly. ТМР-то също трябва да се вземе, но MineThrower-а не.

Та, събирам мнения, че се каня да я врътна на профешънъл, та се чудя какви оръжия да ползвам.
Незнам как е за PC и дали има някакви промени относно държанието на оръжията,скороста на стрелба и т.н. но на PS2 версията най-полезни оръжия ми бяха BlackTail и Broken Butterfly и винаги са ме спасявали от гадни ситуации :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Юни 2007 16:18

Пак съм закаснял най-много ама да питам -имам проблем.След първите cutscenes ,след като Леон вече излиза от колата ми дава черен екран и дотам.възможно ли е да е от видеокартата-GIGABYTE R925128D-9250-8X,128MB DDR,128bit,Core clock 240MHz,Mem. Clock 400 MHz,DX 8.1,TV OUT,DVI-I,D-SUB,bulk

Моля помогнтете!Благодаря предварително!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2007 22:35

Моля ви помогнете!Умолявам ви!Ще ви бъда мн благодарен!
Предварително благодаря!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com