Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2004 23:52

.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2004 00:02

b0neS написа:
Та само с един фраг го водиш! И за накрая - това е отборна игра! Това, че в масовите сървъри всеки гледа да прави фрагове си е негов проблем!

А истината е че никой не я играе така като е замислена - като отборен,тактически екшън с разчупени елементи и геймплей.Просто в този си вид има заглавия,които са класи на нея.Но в начинът "кой е най-добър,защото има най-много фрагчета?",както всички я практикуват.Никой не търси новите екшъни защото докато се научи поне за седмица няма да е "първи в мрежата,с най-добра статистика и т.н".

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2004 00:03

хахахха,абе щом и b0neS взе да разбира от цс значи работата стана сериозна-шега,не ми скачай,че тогава аз ще пукна да се смея.значи да обясня защо пуснах шотчето-еми чисто и просто за кеф (и малко заради това да се похваля)(ама не ме разбирате правилно)-просто пичове,аз не съм играл от години тази игричка и когато видях че съм първи (както в отбора,така и на картата(и то непозната карта)) се накефих много и реших да споделя радостта си с вас.
цс е отборна игра и това си го знам много добре и там е работата-никва отборна игра няма по тея сървари,егати.влезна някаде и всеки купува калащници и м-ки и тръгва за фрагове-няма отбор,няма нищо.затова и играя по 1 час на ден макс.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2004 03:01

.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2004 03:38

b0neS написа:
Шега бе шега!

хехехе,ами ние си имаме шегобиец в форума,хехех-поздравления b0neS-успя да ме развеселиш преди лягане,хехе.ами добре-всичко,което каза е вярно (това искаше да чуеш нали-еми заповядай,със здраве да си го четеш),хехе.само искам да дооточня някои незначителни неща:
никаде не съм казал че съм геймър,даже аз игри почти на джиткам-не ми остава време.затова даже час отделен на контрата и е много
това дето каза,че щом веднъж се научиш да играеш няма да забравиш никога-ок,няма проблем.ама си помисли реално какво означа това-все едно да кажеш че insomnia (понеже нали играеш уар),че като веднъж се е научил да играе уар и после не играе,да речем 1-2 годинки и като почне още с първата среща,да речем срещу [seety]saint (сигурно не съм го написал правилно-простено ми е (не съм геймър) и го бие размазващо просто (не че невярвам в това),но помисли дали наистина ще успее без тренировки (та нали за големите турнири се готвят с по 10-20 часа игра не ден).едно е да играеш по цели нощи,друго по 1 час да речем.получава се нещо от сорта знам,но немога
като си про-поздравления,радвам се че има такива сред нас (много даже)
а за шотчето съжалявам,че го пуснах-ако знаех,че ще те "засегна" с тези незначителни фрагове-повярвай ми нямаше да го постна (напълно искрен съм)
п.П:Искам да се извиня на Резидент,че по този начин се развиха нещата (заради моя шот-излишни "мнения")-Извинявам се приятел,повярвай не исках така да се получи.затова ще си едитна поста венага
еми това е,b0neS пожелавам ти успешна прогейм кариера-вярвам в теб ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2004 09:21

Бонес айде са да не се хвалим за ЦС :).... смятам 4е нау4и кой са най добрите във сървара на Евроком :) хаха понякога аз понякога ти ние сме = с тебе така 4е... а ка4и си я пак бе с тебе ми е некво весело да играя са играеме Ресидент, Ман Ун играе от на6ия отбор праиме мазало :) така 4е.. айде ка4и я и да се запо4ваме :)

П.С 6отовете ги пуснах по съ6тата при4ина като еминем4о :)

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2004 10:27

spider_lakers написа:
Бонес айде са да не се хвалим за ЦС :).... смятам 4е нау4и кой са най добрите във сървара на Евроком :) хаха понякога аз понякога ти ние сме = с тебе така 4е... а ка4и си я пак бе с тебе ми е некво весело да играя са играеме Ресидент, Ман Ун играе от на6ия отбор праиме мазало :) така 4е.. айде ка4и я и да се запо4ваме :)

П.С 6отовете ги пуснах по съ6тата при4ина като еминем4о :)

Айде най-после да се намерим в някой сървър а????
Аз сега ще поджиткам в ОптиЛАН или в [BG] сървъра,ако бачкат поне до 1 ше съм там.Идвайте да ви мачкам! 8) Айде да не се излагам.
Еминем4о,Кокал само да не се скарате сега.Ако ше си акзвате нещо лично има си Лични съобщения,не се карайте в темата.

EDIT - мда ОптиЛАН не бачка а другите 2 сървъра са фрашкани догоре.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Окт 2004 13:07

.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2004 16:56

Hora sega 4ak vzemah izdanieto ako moga taka da go nareka na emporio . Ta kajete pls kak da q podkaram vse iska toq vstdlib.ddl a gledam 4e i na vas vi go e iskal ama kak go opravihte ? I 10x

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Окт 2004 18:19

гост написа:
Hora sega 4ak vzemah izdanieto ako moga taka da go nareka na emporio . Ta kajete pls kak da q podkaram vse iska toq vstdlib.ddl a gledam 4e i na vas vi go e iskal ama kak go opravihte ? I 10x

Аз проблема с файла го оправих като си взех Luzifer special edition :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Фев 2005 22:51

Кажете малко сървали освен тези :

server 1: cs1.data.bg:27015
server 2: cs1.data.bg:27016
server 3: cs1.data.bg:27017

Кибрит - 10ст.
1 Литър Бензин - 2,09лв.
Да подпалиш училището - ... безценно!

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2005 14:28

защо не мога да играя?Като искам да влезна ми пише че ми трябва някъв протокол

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2005 15:48

Anonymous написа:
защо не мога да играя?Като искам да влезна ми пише че ми трябва някъв протокол

ами като ти го иска си го тегли6! В дата.бг ги има! аз си ги изтеглих! после малко се измъ4их с ка4ването им! но все пак мисията бе6е успе6на и сега пукам с пълна сила!

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2005 16:36

какво да напиша точно?Малко инфо за качването няма да е излишно...

Заглавие:
Публикувано на: 19 Фев 2005 20:29

Anonymous написа:
какво да напиша точно?Малко инфо за качването няма да е излишно...

PLS!!! :notfair:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юни 2007 19:48

А хора как да се опрява инсталирах играта.Изтеглих обновленията и като искам да влизам да влизам в сървър и ми дава некав параграф 7 да се изпълни, какво е това как да го оправя?И какво трябваше да се пише,за да тръгне.ПЛС кажете.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com