Ко да кажа!!! Яко е, допада ми, ама е бая опасно и въобще не е за мене
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
Sick boy
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2007 21:34
Ми мисля че тая тема требва да бъде преместена в общия а иначе по темата мнението ми е като за секи екс спорт или ъндърграунд както се наричат,а колкото повече позиори толкова по добре популяризира се самият спорт и повече хора се кефят на истинските спортисти
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
Ми мисля че тая тема требва да бъде преместена в общия а иначе по темата мнението ми е като за секи екс спорт или ъндърграунд както се наричат,а колкото повече позиори толкова по добре популяризира се самият спорт и повече хора се кефят на истинските спортисти
Що имам чувството че ти си един от тях
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения