Автор |
Съобщение |
Richard Kruspe
|
|
|
|
Заглавие: Какво ще кажете за... Публикувано на: 25 Дек 2006 23:04
Какво ще кажете за тая конфигурация,като за офис и гейминг компютър?
Intel Celeron D 2.13GhZ,512 mb ram,hdd:40gb/8mb,vram:128,Intel I65G
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 23:14
Преди 3 години е било нещо космическо, но сега куца като гейминг комп (слабо видео, малък хард), а като офис - ми става, стига да не ти е нужно много дисково пространство..
Факта, че е Селерон обаче не е хубав... Селерон съкс
|
|
|
|
|
Richard Kruspe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 23:22
Vincent написа: Преди 3 години е било нещо космическо, но сега куца като гейминг комп (слабо видео, малък хард), а като офис - ми става, стига да не ти е нужно много дисково пространство.. Факта, че е Селерон обаче не е хубав... Селерон съкс
А как се овърклоква и какви последствия може да има това за цялостното състояние?
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 23:30
Richard Kruspe написа: А как се овърклоква и какви последствия може да има това за цялостното състояние?
ФАТАЛНИ! Никога не пробвай това вкъщи!
|
|
|
|
Richard Kruspe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 23:31
M174K4 написа: Richard Kruspe написа: А как се овърклоква и какви последствия може да има това за цялостното състояние? ФАТАЛНИ! Никога не пробвай това вкъщи!
Не аз сериозно питам!
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 23:37
Ами Селерона е куц, каквото и да го правиш няма да стане процесор за геймене, а дори и да придобие прилична производителност, видеокартата ти просто ще те спъва, не очаквай от нея нещо повече от CS, и това ти го говоря сериозно!Рам-а е малко за игри, за Офис бива, но видеокартата ти смуче от него за свои нужди - доста неприятна ситуация.С тази конфигурация дори няма да можеш да работиш спокойно на Photoshop.
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Richard Kruspe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 23:40
«~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Ами Селерона е куц, каквото и да го правиш няма да стане процесор за геймене, а дори и да придобие прилична производителност, видеокартата ти просто ще те спъва, не очаквай от нея нещо повече от CS, и това ти го говоря сериозно!Рам-а е малко за игри, за Офис бива, но видеокартата ти смуче от него за свои нужди - доста неприятна ситуация.С тази конфигурация дори няма да можеш да работиш спокойно на Photoshop.
Нещо се издъни...Бачкам идеално на Фотошоп и ми е интересно що подкарах Neverwinter Nights 2 na max...
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 23:42
Richard Kruspe написа: «~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Ами Селерона е куц, каквото и да го правиш няма да стане процесор за геймене, а дори и да придобие прилична производителност, видеокартата ти просто ще те спъва, не очаквай от нея нещо повече от CS, и това ти го говоря сериозно!Рам-а е малко за игри, за Офис бива, но видеокартата ти смуче от него за свои нужди - доста неприятна ситуация.С тази конфигурация дори няма да можеш да работиш спокойно на Photoshop. Нещо се издъни...Бачкам идеално на Фотошоп и ми е интересно що подкарах Neverwinter Nights 2 na max...
E, аз като работя на фотошоп имам включена музика, разговор по скайп, торенти и още 5-6 неща и за това съм останал с впечатление, че иска яко РАМ, може и да съм се заблудил наистина.А си нямам и на представа какви са изискванията на NWN2, че чак пък и на МАХ...с колко fps и при каква резолюция това?
А ти що питаш как е конфигурацията, щом я имаш?
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Richard Kruspe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 23:47
«~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Richard Kruspe написа: «~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Ами Селерона е куц, каквото и да го правиш няма да стане процесор за геймене, а дори и да придобие прилична производителност, видеокартата ти просто ще те спъва, не очаквай от нея нещо повече от CS, и това ти го говоря сериозно!Рам-а е малко за игри, за Офис бива, но видеокартата ти смуче от него за свои нужди - доста неприятна ситуация.С тази конфигурация дори няма да можеш да работиш спокойно на Photoshop. Нещо се издъни...Бачкам идеално на Фотошоп и ми е интересно що подкарах Neverwinter Nights 2 na max... E, аз като работя на фотошоп имам включена музика, разговор по скайп, торенти и още 5-6 неща и за това съм останал с впечатление, че иска яко РАМ, може и да съм се заблудил наистина.А си нямам и на представа какви са изискванията на NWN2, че чак пък и на МАХ...с колко fps и при каква резолюция това? А ти що питаш как е конфигурацията, щом я имаш?
Щото от хардуер много не чаткам...Фреймовете бяха нещо като 60 сек ама ще те излъжа ако ти кажа точно!
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 23:48
Richard Kruspe написа: «~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Ами Селерона е куц, каквото и да го правиш няма да стане процесор за геймене, а дори и да придобие прилична производителност, видеокартата ти просто ще те спъва, не очаквай от нея нещо повече от CS, и това ти го говоря сериозно!Рам-а е малко за игри, за Офис бива, но видеокартата ти смуче от него за свои нужди - доста неприятна ситуация.С тази конфигурация дори няма да можеш да работиш спокойно на Photoshop. Нещо се издъни...Бачкам идеално на Фотошоп и ми е интересно що подкарах Neverwinter Nights 2 na max...
И не си казал видеото ти какво е.
Бачкаш идеално на фотошоп ,но на какви резолюции? И аз работя идеално на 4000х4000 ,но на 8000х8000 дори при мен започва вече яко да се гърчи харда и процесора. Всичко е относително.
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 23:49
Явно NWN енджина е доста лек, за да прави такива фреймове...Картата по принцип е доста слаба, и за това ти казах така - да не очакваш нещо особено от нея.Може да пробваш някоя по-нова игра да видиш как се държи, за да придобием всички наистина реална представа за това колко игри са playable с вградените видеоконтролери на Intel
Моя грешка, след като прочетох поста на M174K4! Ти си написал обема на видео РАМ-а, а немодела и аз съм помисли чипсета за модела, и от там ми идва лошото мнение за видеокартата! Може да те заблуждавам напълно ( и най-вероятно е така ) затова кажи модела на видеокартата! desktop-десем бутон-properties-settings и го пише там!
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 23:53
Аз от 3 години съм със-Pentium 4,2.80GHz,512 RAM
Видео:ASUS A9250
Кво мислите за конфигурацията.Скоро мисля да направя ъпдейт,главон но видеото.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Richard Kruspe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 00:00
«~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Явно NWN енджина е доста лек, за да прави такива фреймове...Картата по принцип е доста слаба, и за това ти казах така - да не очакваш нещо особено от нея.Може да пробваш някоя по-нова игра да видиш как се държи, за да придобием всички наистина реална представа за това колко игри са playable с вградените видеоконтролери на Intel Моя грешка, след като прочетох поста на M174K4! Ти си написал обема на видео РАМ-а, а немодела и аз съм помисли чипсета за модела, и от там ми идва лошото мнение за видеокартата! Може да те заблуждавам напълно ( и най-вероятно е така ) затова кажи модела на видеокартата! desktop-десем бутон-properties-settings и го пише там!
Казах не знам това само пише в контролите!
Intel Extreeme Graphics 2
Максимално на фотошоп нормално върви на 4000х4000 а по нататък е ужас...
Не мога да каза нищо за игрите,защото да кажем Most Wanted сече като лудо и на минимално...
А да кажем FEAR лети,същото е и с NWN 2.
Не може да се каже точно...
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 00:02
Richard Kruspe написа: «~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Явно NWN енджина е доста лек, за да прави такива фреймове...Картата по принцип е доста слаба, и за това ти казах така - да не очакваш нещо особено от нея.Може да пробваш някоя по-нова игра да видиш как се държи, за да придобием всички наистина реална представа за това колко игри са playable с вградените видеоконтролери на Intel Моя грешка, след като прочетох поста на M174K4! Ти си написал обема на видео РАМ-а, а немодела и аз съм помисли чипсета за модела, и от там ми идва лошото мнение за видеокартата! Може да те заблуждавам напълно ( и най-вероятно е така ) затова кажи модела на видеокартата! desktop-десем бутон-properties-settings и го пише там! Казах не знам това само пише в контролите! Intel Extreeme Graphics 2 Максимално на фотошоп нормално върви на 4000х4000 а по нататък е ужас... Не мога да каза нищо за игрите,защото да кажем Most Wanted сече като лудо и на минимално... А да кажем FEAR лети,същото е и с NWN 2. Не може да се каже точно...
В някаква огромна заблуда си за понятието "лети" ,ако играеш на резолюция над 640х480 това няма как да се случи.
|
|
|
|
Richard Kruspe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 00:02
Значи видео картата е Intel 82865G
|
|
Макс Пейн
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 00:03
Странен ефект забелязвам при FEAR, защото за съжаление видеото ти се оказа именно вградено на Intel и на MW ти се показва колко зле е точно, но по дяволите, не виждам как СТРАХА ти върви добре, след като старата ми 6600GT се задъхваше на него...Ае един да е хардуерния проблем на тоя свят добре ще е...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Richard Kruspe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 00:03
M174K4 написа: Richard Kruspe написа: «~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Явно NWN енджина е доста лек, за да прави такива фреймове...Картата по принцип е доста слаба, и за това ти казах така - да не очакваш нещо особено от нея.Може да пробваш някоя по-нова игра да видиш как се държи, за да придобием всички наистина реална представа за това колко игри са playable с вградените видеоконтролери на Intel Моя грешка, след като прочетох поста на M174K4! Ти си написал обема на видео РАМ-а, а немодела и аз съм помисли чипсета за модела, и от там ми идва лошото мнение за видеокартата! Може да те заблуждавам напълно ( и най-вероятно е така ) затова кажи модела на видеокартата! desktop-десем бутон-properties-settings и го пише там! Казах не знам това само пише в контролите! Intel Extreeme Graphics 2 Максимално на фотошоп нормално върви на 4000х4000 а по нататък е ужас... Не мога да каза нищо за игрите,защото да кажем Most Wanted сече като лудо и на минимално... А да кажем FEAR лети,същото е и с NWN 2. Не може да се каже точно... В някаква огромна заблуда си за понятието "лети" ,ако играеш на резолюция над 640х480 това няма как да се случи.
За коя от двете игре става въпрос?
|
|
Richard Kruspe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 00:05
Дъното е на ASRock незнам дали е от значение...
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 00:05
Richard Kruspe написа: В някаква огромна заблуда си за понятието "лети" ,ако играеш на резолюция над 640х480 това няма как да се случи. За коя от двете игре става въпрос?[/quote]
И за двете ,но особено фиър.
|
|
|
|
Richard Kruspe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Дек 2006 00:08
M174K4 написа: Richard Kruspe написа: В някаква огромна заблуда си за понятието "лети" ,ако играеш на резолюция над 640х480 това няма как да се случи. За коя от двете игре става въпрос? И за двете ,но особено фиър.[/quote]
Заклевам се,проблеми с NWN2 нямам никакви!!!FEAR е на 640х480 но всички допълнителни опции са на макс
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|