Търся програма с която да режа аудио фаилове както с Sound forge да ми показва аудио фаила в графичен вид и да си избирам откаде до каде да режа само че да е малка примерно 5 мб и с малко функции а не като саунд фордж професионална
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Dexter
Футболен разбирач
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
Заглавие: Re: Ауди обработка
Публикувано на: 29 Апр 2009 18:18
mp3 Direct Cut мисля че ще ти свърши работа,макар лично на мен да ми се струва,че е малко бъгава,нооо...може проблема да е в моя телевизор!
___________________________________ Tip: Never surrender
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10938 Местоположение: София
Публикувано на: 29 Апр 2009 19:14
На скоро карах едно много яко Ауди, голям звяр беше.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
Liberty
01 Окт 2005 20:03 Мнения: 6137 Местоположение: Sofia/Bulgaria/EU
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 30 Апр 2009 07:48
По принцип, ако само искаш да режеш файловете и някакви елементарни ефекти като фейт ин и фейд аут, може да използваш програмите за видеообработка като Mouve Maker-a и Ulead video studio, не ти трябва специална програма за аудиообработка. Да не говорим че и в Нерото пак имаше някаква подобна програма.
Благодаря на всички за отговорите. Andrey358 уиндоуса ми няма муви меикър, а също така не използвам нерео. Сложих Audacity, ама нензам кво да зитегля за кодека. Става дума тегля някв сорс дето нензам за кво се ползва нензам кое е инсталационен фаил да го изтегля
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения