Виж от control panel>mouse>wheel да не е изключено скролването.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Мозилата незнайно защо като е заета повече памет отказва да ползва скрола за каквото и да е.
Sentry
Заглавие: Re: Ташак работа с колелцето на мишката
Публикувано на: 06 Фев 2009 13:20
Ами, не знам каква ти е мишката, дали има някакви допълнителни драйвери и т.н., но опитай следното control panel>mouse>hardware>properties>advanced settings ако имаш такова направи wheel detection на assume wheel is present. Също може да опиташ да махнеш мишката от device manager-а и да я преинсталираш(F5 е refresh за да ти я засече отново).
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
SancHo vt
Публикувано на: 06 Фев 2009 18:22
Полей я с гроздов сок
IdiotFrenzy
В момента играе: Diablo 2:Lord Of Destruction
Публикувано на: 06 Фев 2009 19:16
Явно сам намери проблема.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 06 Фев 2009 19:30
Една мишка е 5-10 лв. ^^
Освен ако твоята няма сантиментална стойност или е някаква тузарска..
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения