Автор |
Съобщение |
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: хелп - пцто се скапа :? Публикувано на: 29 Яну 2009 10:42
значи играя си аз и изведнъж всичко замръзва - нито мога да изляза от играта нито да я минимизирам и да я изключа от таск мениджъра - нищо - натискам рестарта - монитора блокира и влиза в слиип мод - слагам диска с уиндоуса - пускам сеив мод и изведнъж както ми е екрана се появяват едни вертикални черти навсякъде и образа е ужасен - преинсталирам уиндоуса - няма резултат - монитора пак влиза в слиип мод като се опитам да пусна компа и единствената връзка с нета е през сеив мода а чертите си стоят пак
___________________________________ И сам да съм у трамваю, па че се бутам.
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: хелп - пцто се скапа :? Публикувано на: 29 Яну 2009 10:57
Изгоряла видео карта? Като си в save mode опитай да махнеш драйверите на видеото, след това рестартирай и го пусни нормално. Ако тръгне значи ти се е опекла видео картата.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
В момента играе: Worms Armageddon, HoMM 4, The Lord of the Rings Online, Killing Floor, Alien Swarm
|
|
Заглавие: Re: хелп - пцто се скапа :? Публикувано на: 29 Яну 2009 11:27
tui zna4i mahnah go toq draiver i kompa trugna monitora ne vleze v sleep mod - samo 4e pak vs e sivo i na linii - kartata se e opekla taka li sry za ezika ma govorq s edin tehnik i burzam
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: хелп - пцто се скапа :? Публикувано на: 29 Яну 2009 11:32
Мда, опекла се е. Линиите и тръгването без драйвер, докато с драйвер не иска са свидетел на това. Имах същия проблем преди време. Сори за лошата новина.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
|
|
Заглавие: Re: хелп - пцто се скапа :? Публикувано на: 29 Яну 2009 11:38
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: хелп - пцто се скапа :? Публикувано на: 29 Яну 2009 11:51
Линиите се наричат артефакти бтв
|
|
|
|
|
Manowarrior
|
|
|
|
Заглавие: Re: хелп - пцто се скапа :? Публикувано на: 29 Яну 2009 17:41
някой може ли да ми препоръча добър сервиз или специалист който да ми помогне - нещо не мн скъпо не е задължително да е експресно - както и сносна видео карта до 200 - 230 лв подходяща за игри тенкс олл
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|