PC и PSP ... едно време още когато излезе PS (първото) баща ми ми го купи ... бях на 6-7 години но го продадох когато си взех първото ПЦ (преди 5 години) ...
конзола бих си купил само ако съм студент примерно... но винаги съм бил против факта че трябва да се дават много пари за самата конзола и после по 120~ лева за игра...
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие: Re: С какво разполагате?
Публикувано на: 07 Дек 2008 18:05
Днес се сдобих с psp. Лошото е, че е с новото дъно и не може да се хаква засега.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
само PC и лапе в момента, другите ги разкарах. ще си търся 360ка със стара оптика (че не ми се дават 200 лв за смяна, то като за мене няма да са повече от 100, ама пак не ми се дават ) ако не този, то другия месец.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
Progressor
Публикувано на: 07 Дек 2008 18:22
Имам 3 ПЦ-та ,2 от които са някакви антики (единия Пентиум на 150МХз 2х8МБ Рам 6,4ГБ хард,1МБ видео другия е някав като правец,но и двата си бацат перфектно),1 Gameboy Color.Имах NES и Atari 2600 ама почти нищо не е останало от тях
wannabe
04 Юни 2004 15:50 Мнения: 4407 Местоположение: Taina
Публикувано на: 08 Дек 2008 13:12
PC,лаптоп и някъде в мазето тряя да има една СЕГА,на която кат малак се сцепвах .А и некав геймбой от тея най-старите тухлите ма той май не бачка
Алми
Публикувано на: 10 Дек 2008 22:34
4 Pc-та и два лаптопа ... За цялата ми рода по нещо
Warbringer
01 Авг 2008 21:21 Мнения: 3766 Местоположение: Чупим кръста ти.
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения