Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: нов bios
Публикувано на: 05 Окт 2008 16:29

Как да сложа нов bios чрез дискета не ме питайте как си изтрих стария! Направих dos дискета и като я вкарам не светва флопито (sorry no sum na dryg komp bez kirilica ta kompa mi e bez bios i samo moga da go pysna bez ekran i 6tom vkaram disketata ms-dos + biosa i ne svetva flopito ta nqkoi da ima drygi idei ??)

Профил

Аватар
Заглавие: Re: нов bios
Публикувано на: 05 Окт 2008 16:36

Май си направил фаталната грешка и дъното е за сервиз!
Там могат да ти препрограмират БИОС-а,но излиза солено!А и не знам дали навсякъде се предлага тази услуга...

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 05 Окт 2008 19:21

You uninstalled bios = fail the universe

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2008 14:33

по принцип трябва да има един джъпер на дъното при биоса и като го сложиш на саседното до него место биоса се рестартира става дума май има 2 биоса на дъната затова смени джъмпера и мисля че ще е ок

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2008 14:34

:blink:

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Публикувано на: 06 Окт 2008 19:57

(Pak sorry za kirilicata). Ta probvah s disketkata nomera oba4e ili ne6to gre6a vuv failovete i komandite ili biosa se e precakal dosta , iz4istih cmosa no to na praktika kato nqma bios kak da go resne6 ? :roll:

Ta vuprosa mi e tui kato dunoto mi ima dva biosa edin virtyalen vuzmojno li e da se vuzvurne originaleto na biosa 4rez toq virtyalniq tui kato v gigabyte pi6e 4e e to4no za tova oba4e nz kak se izpolzva.

iddqd nqma jumper do bios nqma voub6te takiva krainici . edinstveno podobno ne6to imam na clrcmos i na ci ( detektora za open/close case)
I vse pak dokato se updeitva6e biosa se resna kompa :| na nikoi ne my go pojelavam osobeno ako dunoto my e na 3 dena kakto pri mene :shock:

A ina4e kolko gore doly stryva preprogramiraneto na 4ipa i dali e vuzmojno pri moeto duno( prosto trqbva da se razpoi biosa) GA-MA770-DS3 rev1 tui kato mi kazaha 4e pri nqkoi ne stavalo

Vse pak mersi 4e mi otgovorihte burzi4ko :|

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2008 21:05

Kamelot написа:
You uninstalled bios = fail the universe

:lol: :lol: :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2008 23:20

ми човек и аз така съм се преебавал ама с ресетване на биоса се орпави ама смених джъмперите
http://wiki.answers.com/Q/Where_is_the_ ... set_jumper тук пише горе доло каде се анмират тези джъмпери

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2008 06:57

Грешен форум, питай в някой по специализиран.

Профил

Аватар
Публикувано на: 08 Окт 2008 20:02

Лошото е че ни се успял да запишеш буут сектора на биоса преди да мигне тока най-вероятно... Иначе с новите платки идват буут дискове, с които се оправя на дифолтния биос.

Нямаш ли книжка - по принцип мисля (като гледах последно на гигабайт дъната по времето на нфорс 2), че втория биос сам трябва да поеме "геврека" когато първия се сдуха.

Прочети в книжката.

Иначе старите чипове 2мбита ги записваха навсякъде за по 10 лв и то с отпояване и запояване. Но тези малките новите не знам как става... Най-добре е да питаш Бачо Киро от HWBG, той ще ти каже най-истински дали ще го бъде или не. Според мен ще го бъде с малко пари и по бира за целия им екип.

Иначе следващия път да знаеш, че биоса не се флашва на клокнато пц. И преди да се почне се коли ритуално кокошка, за да се усмирят боговете на токовете... Или зад ЮПС (полезна вещ, която чака да бъде закупена от мен)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com