трябва ми Gps програма за следене на устройство за нокия н80 търсих на мн места в гоогле също! Може ли някой да ми каже от каде мога да си я намеря плс спешно ми трябва ще патувам .
трябва ми Gps програма за следене на устройство за нокия н80 търсих на мн места в гоогле също! Може ли някой да ми каже от каде мога да си я намеря плс спешно ми трябва ще патувам .
Няма такава програма sorry
Nazix
Заглавие: Re: GPs N80 Help!
Публикувано на: 01 Окт 2008 17:47
LEGO написа:
Nazix написа:
29 Дек 2005 17:41 Мнения: 1829 Местоположение: The City of Ruse
Заглавие: Re: GPs N80 Help!
Публикувано на: 01 Окт 2008 17:55
Не разбрах какво искаш... Да следиш някой или да знаеш къде си? Ако ти трябва програма за навигация потърси TomTom, но ще ти трябва и външен ГПС приемник. http://911.bg/a2/offers.asp?p=3064216&parent=5377
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения