Заглавие: Продавам: 2х160гиги, безжична клавиатура и др. глупости...
1. 2 броя Hitachi HD721616PLA380
И двата са с фирмуер P220ABEA
Имат гаранция към ДиЕ Компютри - Пловдив: единия е купен на 27-05-08, другия на 14-08-08. Гаранциите са по 30 месеца!Смятайте сами до кога, мен ме домързя ... чесно..
СМАРТА им е нормал, на тестове са добре...
ЦЕНА ЗА БРОЙ - 55 лв. ОБЩО - 100 лв.
2.
2 броя HITACHI HDS728080PLA380
Предстой да ги разгледам и да ги тествам!
Имат гаранция и двата към РЕСЕТ: купувани на 24-12-2006 и 14-01-2006 с по 36 месеца гаранция.
ЦЕНА ЗА БРОЙ - 30 лв ОБЩО 2та - 55 лв. --- ЗАПАЗЕНИ!ОБЩО 4те - 150лв. за 480 гиги мисля е добре при, че като се сглобят големите в един РАИД0 дават ~ 110 мб... със същите в РАИД5 съм в момента, нямам оплаквания..
(155 лв. ми дойдоха на мен с доставката, но поради липса на добавяне на дискове към съществуващ РАИД (array expansion или там както се казваше) не ми трябват... д*ба и Интелския контролер...)
Купувани са от тази тема -
http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=132334 . Дисковете бяха перфектно опаковани и не вярвам да има проблем с 80ките, но искам да ги тествам...
-----------------------------------------------------------------------------------------
И тука некви боклуци...
3. Рак (шейна) за 3.5 дискове, свален от един прастар сървър... Побира 4 диска, но имам само 3 комплекта щипки и болчета... (толкова бяха дисковете в сървъра).
Снимки - след малко, да се заредят батериЙте..
Щях да ги интегрирам в моята кутия, защото няма много места за дискове, но не можах да го смаля до тея размери и ми пречи сега...
Цена: 15 лв.
4. CDRW Sony - с боядисан преден панел... Нещо се еб* и капризничи.. еми стана си на години...
Цена: 5 лв, или може да го намерите в кофата скоро..
5. Клавиатура и мишка Logitech Y-RAJ56A
Бяла, с гаранция към Мост. Мултимедия. Ако я продам ще си взема друга, защото на майка ми не й се нрави, че на тази НЯМА КИРИЛИЦА. Не ми се носи некъде да я надписват и да я оакат... така, че ...
Беше купувана за ~ 55 лв май... на 1-2 месеца е...
Сега е на 50 лв -
http://www.mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=32137ЦЕНА - 40 лв.
6. Захранващи кабели за сата "успореден" и "последователен"
Цена: 1 лв/бр.
7. АМД шим - само за ретро маняци..
Цена: 2 лв.
8. Разклонител за молекс
Цена: 1 лв.
9. Захранващ кабел
Цена: 1 лв.
Айде на битака..., че не ми се гледат тея неща вече и ще ги хвърля...
-----------------------------------------------------------------------------------------
Координати:
Нещата се намират вече в София
Пращам в за други градове (и села)!