Sweeney Todd написа:
За SLI съм чел, че минимум 1kW захранване ти трябва, за да нямаш никакви проблеми.
Грешно.
Sweeney Todd написа:
EP45-DS3 /P45/LGA775 не поддържа ATI Crossfire, но поддържа възможност за SLI с nVidia карти
Грешно.
TheCGS написа:
INTEL CORE2DUO E8400 3.00BOX -- 140 евро
Добър избор.
TheCGS написа:
GIGABYTE N650SLI-DS4L ATX S775
Грешен избор, дъното не е добро.
TheCGS написа:
(преди се бях спрял на Gigabyte EP45-DS3 /P45/LGA775 но поддържа ATI CrossFireX™)
Правилно си се бил спрял, дъното е много добро (като цяло дъната с Intel chipset са по-добри от тези с nVidia Chipset).Това, че поддържа Crossfire не знам защо те спира - това е технология за работа с две или повече ATI видеокарти (алтернативната е SLI с nVidia видеокарти).В момента ATI са лидера на видеокартите, и Crossfire се води по-добрата технология.
TheCGS написа:
GEIL DDR2 2GB/4GB 800 (2x1/2x2) GAMING CL4 ULTRA -- 41/82 евро
Пак добър избор.
TheCGS написа:
TRUST 570W double VENT. PW5500 -- 41 евро
До сега марката Trust ми е била позната само за производство на джойстици, геймпади и т.н.Качеството на захранванията им не изглежда лошо иначе, но е по-препоръчително да се насочиш към марка като Chieftec.
TheCGS написа:
Заслужавали си да се взима дъно хибрид тоест което поддържа DDR3?
Не.
TheCGS написа:
Заслужавали си дъното да баде с SLI възможност? или просто да използвам по мощна видео карта?
Както казах по-горе, дъната с поддръжка на SLI не струват, пък и са по-скъпи.Друг е въпросът, че и да използваш две видеокарти на каквато и да е технология не е много добро решение.Просто като видеокартата остарее, купуваш нова по-добра единична.
TheCGS написа:
От магазина ми казаха че ако за вбъдеще решя да слагам по-мощна видео карта или да използвам SLI ще трябва да имам захранване от порядака на 570W модел Trust ама не сам сигурен дали е точно така?
Така е.За машина която се купува в днешни дни е препоръчително захранването да е поне 550W марково.
Не спомена каква видеокарта ще взимаш между другото?