Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: DVD to PC
Публикувано на: 03 Авг 2008 19:32

здрасти на всички съфорумници имам 1-2 въпроса и се надявам да можете да ми помогнете тъй като и аз самият незнам дали е възможно това което искам да направя...та както се вижда от името на темата става въпрос за двд което имам с тонколони и искам да го свържа към компютъра за да може от компютъра да изкарвам звук на тонколоните на двд-то тъй като наскоро си зех 22 инчов монитор и предпочитам да гледам на него филмите но нямам добро озвучение та въпроса ми е има ли начин да пусна звука от компютъра на тонколоните на двд-то..дали става с кабел или трябва да си взема нова звукова карта тъй като сега я карам на вградената и поддържа до 2.1

Профил

Аватар
В момента играе: Carom3D
Заглавие: Re: DVD to PC
Публикувано на: 03 Авг 2008 22:55

Не мисля че ще имаш проблеми със звуковата карта. Незнам какво ти е DVD-то, но би трябвало да стане. Ще ти трябва това:

Струва около 1.5 лв. мисля. Просто на изхода на саунд картата го включваш и с кабел си свързваш към аукса на DVD-то. Аз съм си включил така уредбата. Предполагам, че е подобно, но при теб незнам как ще направи съраунда :roll:

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Авг 2008 00:27

Nike? написа:
Не мисля че ще имаш проблеми със звуковата карта. Незнам какво ти е DVD-то, но би трябвало да стане. Ще ти трябва това:

Струва около 1.5 лв. мисля. Просто на изхода на саунд картата го включваш и с кабел си свързваш към аукса на DVD-то. Аз съм си включил така уредбата. Предполагам, че е подобно, но при теб незнам как ще направи съраунда :roll:

хмм имаш право може да стане но все пак при тебе уредбата има 2 тонколни колкото поддържа компа стандартната звукова карта затова си мисля че би трябвало да си зема нова,но незнам ако има други които знаят поне малко нека помогнат ... а за двд-то ми тое LG model:LH-T250 не успях да намеря достатъчно информация в нета за него затова снимах буксите които са отзаде на двд-то ето и линк... http://img368.imageshack.us/my.php?imag ... 022mo0.jpg

това най от ляво са входовете за тонколоните те не са важни по към средат има два изхода както виждате пита L R а над тях AUX IN ..

Профил

Аватар
В момента играе: Carom3D
Публикувано на: 04 Авг 2008 01:05

Ами щом има само AUX IN L и R значи няма по какъв друг начин да се свърже, а DVD-то автоматично ще ти го разпредели за 5+1.

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Авг 2008 22:47

Nike? написа:
Ами щом има само AUX IN L и R значи няма по какъв друг начин да се свърже, а DVD-то автоматично ще ти го разпредели за 5+1.

ще пробвам както казваш дано има ефект до няколко дена ще постна дали е станало ако да ...евала пич ще трябва да те черпя едно ако си от варна :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com