Баси к'во става, първо на Lost Planet, а сега и на Devil May Cry 4, чува се музиката, но всички останали звуци почти не се долавят и тръгват когато им скикмне, когато някой говори, нищо не се чува...
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
Till.Lindemann
Заглавие: Re: Прецакан ми е звукът...
Публикувано на: 10 Юли 2008 22:41
бях чувал, че късите версии на някои игри са орязани откъм звук, ама тва е 8гб игра принципно на ниво ли ти е видео картата? може да си претоварил много системата като цяло да прегрява нещо пробва ли да оставиш компютъра да си почине? защото(не че разбирам нещо)обаче си ми прилича много на някакъв вид засичане на звука
Hangwire
Публикувано на: 11 Юли 2008 00:46
Според мен си с някаква убер шитава вградена звукова карта, и каналите не насмогват на играта...
Leach
04 Юни 2005 17:36 Мнения: 642 Местоположение: У паркъ
Публикувано на: 11 Юли 2008 01:20
Ако си със Realtek High Definition Audio, Soundmax HD Audio, или nForce Audio пробвай да намалиш хардуерната акселерация. Control Panel -> Sounds and Audio Devices -> Audio tab -> Advanced -> Performance tabл
Маце Борко
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 11 Юли 2008 07:50
Цитат:
Според мен си с някаква убер шитава вградена видео карта, и каналите не насмогват на играта...
Картата му не е зле - GeForce 7600, едва ли е от това. Реконекте, ти така и не каза какво стана с Direct X-a?
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
Hangwire
Публикувано на: 11 Юли 2008 10:46
Evil Genius написа:
Цитат:
Според мен си с някаква убер шитава вградена видео карта, и каналите не насмогват на играта...
Картата му не е зле - GeForce 7600, едва ли е от това. Реконекте, ти така и не каза какво стана с Direct X-a?
Леле какви ги пиша... имах предвид звукова карта, сега ще го едитна.
Halo
Публикувано на: 11 Юли 2008 12:01
Хм.Ето какво стана с моята звукова карта.Накратко докато се опитвах да си включа самоделната тонколона през жака мина ток тресна ме и нещо замириса на изгоряло но не бях аз.Оказа се че звуковата ми карта е отишла...Купих си нова слагам я в съответния слот ама не само че пцто не иска да запали ми и самата карта се нягрява.Купих си USB аудио(и такова не знаех че има) пускам бахти гадния звук(същото като при тебе говор от ботовете няма песните само звук няма глас).Поогледах малко и накрая намалих звука(то и на самото USB си има навигатор за звука).Ми сичко си е наред сега.Ако си с тинколони идея си нямам що е така.Ако си със слушалки смени ги с нещо по мощно просто понякога картата дава повечко зор на слушалките
reconnect
Публикувано на: 11 Юли 2008 18:52
Зле е да, ама до сега съм нямал никакви проблеми...
п.п Другите игри си вървят нормално !?
едит картата ми е Realtec AC97 Audio
___________________________________ Stand And Fight Live By Your Heart Always One More Try I’m Not Afraid To Die Stand And Fight Say What You Feel Born With A Heart Of Steel
Hangwire
Публикувано на: 11 Юли 2008 19:06
При кои игри се получава този проблем? При по-новите, като Lost Planet и DMC4 сигурно имат завишени звукови изисквания за да дадат по-добро качество и разнообразие. Било то ambient, action или самата музика.
reconnect
Публикувано на: 11 Юли 2008 19:09
На CoD 4 примерно нямах такива проблеми
Hangwire
Публикувано на: 11 Юли 2008 19:13
Идеята ми е, че Infinity Ward може да са си давали сметка за този вид проблеми и не са се изхвърлили много със звука - не, че не е добър, просто си се вписва в стандартите. И пак подозирам, че проблема е в звуковата карта и издъхват каналите... колко са? 8? 16? 32?
reconnect
Публикувано на: 11 Юли 2008 19:25
Спомням си, че на Асасина имах подобен проблем, но се оправи....
п.п Хора псл давайте идеи, че така много тъпо
Leach
04 Юни 2005 17:36 Мнения: 642 Местоположение: У паркъ
Публикувано на: 11 Юли 2008 23:12
Казах ти бре! Намали хардуерната акселерация (виж горния ми пост за повече информация). И на мен Ассассин-а ми правеше така, както и още няколко игри. Това би трябвало да го оправи.
Hangwire
Публикувано на: 11 Юли 2008 23:27
Прав е лиич. Намали и качеството на звука от играта, и това може да помогне.
reconnect
Публикувано на: 12 Юли 2008 09:07
instalnah si draiverite i zwuka mi kato cqlo se podobri adski mnogo i wsi4ko si trygna OK az sym bil mn typ be, nqma sym nqkoi ot draiverite za dynoto
p.p sry za latineca ot rabota sym
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения