хора, имам един проблем. Windows-а нещо ми детектва че media плейъра ми е нелегален и не ще да ми го пусне. Кажете как мога да си го спася-като го дръпна отнякъде ли? И втория ми въпрос е-нещо фонетиката ми изчезна-как мога да си я възтановя
10 Яну 2003 13:52 Мнения: 1107 Местоположение: Sofia
Заглавие: Re: 2 въпросчета
Публикувано на: 03 Юли 2008 13:02
Най-вероятно си инсталирал някъв нов медиа плеър на нелегален windows. Аз лично ти препоръзвам да ползваш K-Lite кодек с вграден Media Player Classic. За фонетиката дай дясно копче долу на езика. После settings и си remove-ваш и add-ваш каквото ти е кеф.
THE KING OF TIME
Публикувано на: 03 Юли 2008 13:10
E dobre we, ne6to fonetik ne namiram. Има само некув Bulgarian(latin) и тва е. Кво става с тоя компир????
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Sentry
Публикувано на: 03 Юли 2008 14:57
http://latcyr.hit.bg/wincyr.htm Тази фонетика на metodii.com е... да кажем неудобна за повечето хора, които са свикнали да не гледат копчетата докато пишат, примерно.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения