10 Сеп 2007 08:03 Мнения: 1767 Местоположение: Under the clouded sky...
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Заглавие: Наруто на английски
Публикувано на: 17 Юни 2008 06:19
Такааа, направо на въпроса. Ще можете ли да ми дадете сайт, откъдето да си изтегля всичките направени епизоди на Наруто Шипуден озвучени на английски. Причини няма да споменавам, просто ми трябват на англ.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Sentry
Заглавие: Re: Наруто на английски
Публикувано на: 17 Юни 2008 08:07
Не е възможно да го намериш dub-нат, защото voiceover-ите на Naruto са до 175 епизод.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
R@Z0R
Публикувано на: 17 Юни 2008 10:51
А докога горе-долу ще са готови? Щото на сайта american-naruto.com преведоха 3-4 епизода за миналата седмица...
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Sentry
Публикувано на: 17 Юни 2008 11:26
Нямам представа, явно излизат по два епизода на седмица, обикновеното наруто е към 250 епизода, сега са до 175ти, смятай. Шипуудена са към 60 епизод мисля, докато стане време да превеждат него ще излязат още много. Ако е за твоя употреба по-добре забрави за английския дублаж и отиди на dattebayo.com и си изтегли fansub-овете.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
R@Z0R
Публикувано на: 17 Юни 2008 13:59
Там е работата, че не е само за мене Няма значение, ще чакаме още 2-3 месеца, дано до Септември ги направят
AlShu
28 Юли 2001 17:23 Мнения: 4390 Местоположение: Sofia
Публикувано на: 18 Юни 2008 08:39
Нещо не ми е ясно как ще стане тази работа. Проблемът е, че компанията, която разпространяма Наруто в Щатите, не превижда всичко нон-стоп..."почива си" между сезоните...а и да не са луди да избълват всичко наведнъж - ще се разорят. След като приключат с Наруто, най-вероятно ще има пауза и преди Шиподен-а...а и него няма да го издадат наведнъж.
Не разбирам какъв е този зор точно за Наруто. Има сто пъти по-готини неща.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения