Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Internet помощ Публикувано на: 16 Май 2008 16:50
Проблема е следния от 2-3 дена са с нов комп ,след като исталирам Хп-то ми иска драйвър за интернета ( NVIDIA nForce Networking Controller ) след като го инсталирам след 3-4 часа интернета започва да спира на пресекулки да не ми зарежда страниците..докато не ресна модема или нещо от тоя сорт ,възможно ли е да сменя този NVIDIA nForce Networking Controller Драйвър за друг стабилен .
Интернета е на БтК ,никога не съм имал проблеми с тях едва ли и този е такъв ,защото на старият компютър нямах този проблем .
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Till.Lindemann
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8927_1429466788.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Internet помощ Публикувано на: 16 Май 2008 16:59
пробва ли пак да сложиш драйвера
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Internet помощ Публикувано на: 16 Май 2008 17:02
Всъщност не ,но в рамките на 2 дена преинсталирах Уина 2 пъти и 2-та пъти го имаше този проблем ,затова ако при първия път се е бъгнало нещо ,едва ли е станало така при вторият.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Shady
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=8949_1213061765.jpg) |
|
|
Заглавие: Re: Internet помощ Публикувано на: 16 Май 2008 23:05
Възможно е проблема да е в модема, след като достигне определена температура да прекъсва връзката. Обади се и питай дали ще могат да го сменят, обикновенно е безплатно. След това виж дали ще имаш проблеми.
Друг вариант, по-неприятен, е повреда в мрежовата карта. Но това не ми се вижда толкова вероятно при тези "симптоми" :)
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|