Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: проблем със скороста на нета
Публикувано на: 09 Май 2008 12:35

имам прекаран нет и се ползва от 2 РС-та. Скоростта на нета и към двата трябва да е еднаква , поне на тоерия разделена от суич (така ми казват от фирмата доставчик).Обаче на моя скороста е доста по бавна - примерно 45 365 бита, отколкото на другия примерно 45 635 478 бита.
нет картите са почти идентичти-гигабитови, дъната са нови.Откъде може да идва проблема и дали не е нещо по настроиките или на моя РС или на суича които разделя интернета.
мерси предварително
става дума за местен доставчик-гр свищов, the zone

Профил ICQ

Аватар
Заглавие: Re: проблем със скороста на нета
Публикувано на: 09 Май 2008 14:00

Искаш да кажеш че твоя нет е около 1000 пъти по-бавен ли ??? Аз съм от софия и споделяме една връзка със съквартиранта ми. Мисля че преди имахме подобен проблем ( е не чак 1000 пъти по-бавно, а около 2 пъти ) и го оправихме като вкарахме кабелите в други дупки на switch-a. Може switch-a да ви е ебан и да не дели правилно нета.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 09 Май 2008 20:24

И според мен проблемът ще да е в суича. Най-вероятно не е настроен, както трябва - глупаците са забравили да ти сложат още три цифрички за разрешената скорост. :) Пробва ли да говориш с доставчика? И каква трябва да е по принцип скоростта на интернета към двата компютъра?

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 10 Май 2008 10:15

Това със суича не е добра идея защото и на двете ПС се слага отделен ИП и всичко зависи от доставчика ти моят съвет е земи си рутер аз съм включил 4 пц без никакъв проблем когато ползвам едното зимам макс влючи ли се втория се дели на половина и тн. освен това можеш сам да задаваш максималнитие скорости на дадено пц

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com