Та, играя аз Турок, кефя се на графичните бъгове и след малко някой ми се обажда по скайпа... понеже не спираше излязох от играта и гледам статуса ми се сменил "на линия" и някъв "amutlutr' (*_*) който не съм добавял ми пише... ама гледам, че пише на турски и тъй го блокнах. Дотук тва не е много нормално ама стана още по ненормално щот гледам, че и аз пиша на турски, а аз всъщност нищо не съм писал. *_* Ето и кво пише:
[19:09:14] [R6] Bator каза: sizi ishitmiyorum [19:09:19] [R6] Bator каза: merhaba [19:09:25] [R6] Bator каза: ben Gyulnur [19:09:32] amutlutr каза: acarm?s?n ar?yoruz [19:09:59] [R6] Bator каза: skype acIk [19:10:08] [R6] Bator каза: ama ishitmiyorum [19:10:35] amutlutr каза: msnden g?r??elimi? [19:10:37] [R6] Bator изпраща файла "Picture 113.jpg" до участниците в чата.
Сякаш си чатят през моя скайп... и в момента продължават. И тъй да питам... КВО Е ТВА МАЙКА МУ ДЕБА?! *_*
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: [ЛЬОЛ] скайп проблем *_*
Публикувано на: 06 Май 2008 18:34
Ахаха.. турците те хакнали. :Д
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Sentinel
Публикувано на: 06 Май 2008 18:55
Мене няколко пъти са ме вкарвали в канали пълни с турци, чийто никове са нещо от рода на алах.незнамсикво. Или пък джихад.незнамсикво. Сигурно са ти влезли с твоя акаунт от някъде. :Д И при мене става така, когато съм логнат и от лаптопа, и от пцто. Примерно пиша нещо от лаптопа обаче и на пцто също се вижда.
___________________________________ Global Strike Task Force
Kamelot
04 Дек 2005 19:41 Мнения: 2610 Местоположение: q3dm6
В момента играе: q3
18 Апр 2004 19:14 Мнения: 16351 Местоположение: くそくらえ、やりまんめ!~
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 06 Май 2008 18:58
Това ми напомня като аз и княза се правихме на Джихаджии в мирката преди години, ахах... беше забавно.
Мерси, Смърт.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Tiny
но с големо съ̀рце
14 Май 2005 18:21 Мнения: 4847 Местоположение: The city of Neverwinter
В момента играе: A dance with rogues
Публикувано на: 06 Май 2008 19:08
Топеуе, някой ти ползва акаунта п.п. питай доктор fmp.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
----------
Публикувано на: 06 Май 2008 19:23
Май го оправих... излязох от скайпа и като влязох всичко беше наред. Сега остана само да си намеря аватара...
The.Rampage.Rado
14 Мар 2004 12:08 Мнения: 1024 Местоположение: sf m1 Професия: гийк
Публикувано на: 06 Май 2008 20:25
Смени си паролата при първа възможност... Логнали са се от друго място..... Оня ден сестра ми така си чатеше с неква от даскалото и при мен излизаха всички съобщения...
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
botlik3
29 Дек 2005 17:41 Мнения: 1829 Местоположение: The City of Ruse
Публикувано на: 07 Май 2008 18:37
И какво си писаха
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
----------
Публикувано на: 07 Май 2008 19:01
The.Rampage.Rado написа:
Смени си паролата при първа възможност... Логнали са се от друго място..... Оня ден сестра ми така си чатеше с неква от даскалото и при мен излизаха всички съобщения...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения