Автор |
Съобщение |
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Програма като Windows Movie Maker Публикувано на: 07 Фев 2008 19:22
Трябва ми програма за обработка на филми, която да прилича на Муви мейкъра. И не ми разправяйте колко си бил готин - знам с кви лайна ше ме залеете, така че просто кажете някоя програма, която сте използвали. По възможност да може да отваря проджекти на мейкъра, защото стигнах с него донякъде на едно АМВ и започна да крашва и да бълва простотии. Мерси предварително.
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
The.Rampage.Rado
|
|
|
|
Заглавие: Re: Програма като Windows Movie Maker Публикувано на: 07 Фев 2008 19:30
Надали има програма, която е спосбна да отваря тея темплейти...
Почни си го от начало - Premiere, VirtualDub, TMPGEnc XPress или Photodex ProShow Producer. Избери си с какво искаш да правиш. Всяка има различни функции.
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Програма като Windows Movie Maker Публикувано на: 07 Фев 2008 22:47
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Програма като Windows Movie Maker Публикувано на: 07 Фев 2008 23:07
Сега свалям Sony Vegas, ама тъпата дата умре на 96% Х.х
ЕДИТ : ГРРРРРРРРРРРРРРРРРРР, ЧЕ УТЕПАМ НЕКОЙ !!! Добре, как с Vegas мога да разпарчатосам клипче (в случая - епизод от Black Lagoon) на малки клипчета (от по секунда, да кажем), както с Муви Мейкъра? Кво трябва да направя, кой да убия, какво да изчукам? О.О
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|