Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Новият дизайн на сайта ми - моля вижте го! Публикувано на: 14 Дек 2007 08:59
Здравейте!
Искам да ви питам дали сега харесвате дизайна на сайта ми? Преди се оплакваха доста хора, че цветовете са прекалено ярки, че не си пасват и т.н. Послушах съветите на някои от вас и сега напълно промених облика на сайта си. Моля ви вижте го и ми кажете дали е добре. Мерси!
http://dmitko.hit.bg
|
|
|
|
|
Тъп трол (баннат)
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 11:16
Ще изтъкна само че стратегията ти Bulgaria At War, е много недоизпипана.
Аз преди направих доста по-добра като пример, но одавна се отказах от gamemaker ,
защо не съм аниматор и рисувач на обекти.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новият дизайн на сайта ми - моля вижте го! Публикувано на: 14 Дек 2007 13:02
dmitko написа: Здравейте! Искам да ви питам дали сега харесвате дизайна на сайта ми? Преди се оплакваха доста хора, че цветовете са прекалено ярки, че не си пасват и т.н. Послушах съветите на някои от вас и сега напълно промених облика на сайта си. Моля ви вижте го и ми кажете дали е добре. Мерси! http://dmitko.hit.bg
Ти да не си онзи човек-фирма за игри?
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Nimrod
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 18:29
Можеше просто да го сложиш в подписа си
___________________________________ Когато всички мислят еднакво - никой не мисли достатъчно! Никой не умира девствен! Живота рано или късно преебава всеки!!!
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 18:39
Nimrod написа: Можеше просто да го сложиш в подписа си
Човека има конкретен въпрос. Ами, като дизайн не е толкова зле, но е някак тежък. Предполагам, че е от игрите... Нямам време да се занимавам и с тях, но като дизайн не е толкова лошо.
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
Alien
|
|
|
|
Заглавие: Re: Новият дизайн на сайта ми - моля вижте го! Публикувано на: 14 Дек 2007 20:45
dmitko написа: Здравейте! Искам да ви питам дали сега харесвате дизайна на сайта ми? Преди се оплакваха доста хора, че цветовете са прекалено ярки, че не си пасват и т.н. Послушах съветите на някои от вас и сега напълно промених облика на сайта си. Моля ви вижте го и ми кажете дали е добре. Мерси! http://dmitko.hit.bg
Мите ти и ново демо на играта с количките ли имаш бе.Сваля се
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 22:02
dmitko , виж гласовете - най-много са гласували , че сайта ти е ''Terrible''.
|
|
|
|
|
Napster
|
|
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
|
|
Заглавие: Re: Новият дизайн на сайта ми - моля вижте го! Публикувано на: 14 Дек 2007 23:45
Промени фона (да е нещо подобно на фона на надписа горе "dmitko.hit.bg")
Keep The Good Work
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2007 03:28
Саитчето е готино и това с което си се захванал също Браво сигорен съм че игрите ти ще стават все по одбри
Смо си оправи анкетата да не е активна след като гласува човек веднъж че така неса реални резултатите аз лично вотнах 3 пъти
|
|
|
|
|
mystnt
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2007 16:20
Яко 3 men forum...
|
|
|
|
|
Cherry Lips
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2007 16:54
mystnt написа: Яко 3 men forum...
Сигурно не си правил форум и не знаеш, колко трудно е да го направиш популярен..
Трябва да разменяш линкове с други сайтове и да пишеш за него където можеш,за да имаш поне 10 активни юзъра.
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2007 17:45
OMFG написа: Сигурно не си правил форум и не знаеш, колко трудно е да го направиш популярен.. Трябва да разменяш линкове с други сайтове и да пишеш за него където можеш,за да имаш поне 10 активни юзъра.
С оглед на всичките простотии като "Lemonade Tycoon", "Prison Tycoon" (нямаше ли даже и Toilet Tycoon?!) се чудя как още няма "Forum Tycoon"...
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Cherry Lips
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2007 18:16
LordOfDarkness написа: С оглед на всичките простотии като "Lemonade Tycoon", "Prison Tycoon" (нямаше ли даже и Toilet Tycoon?!) се чудя как още няма "Forum Tycoon"...
По-добре 'Webmaster tycoon'.
|
|
|
|
|
ivanatora
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2007 12:54
Има подобрение
Но, във Firefox заглавията на секциите (Welcome, Spotlight, Affiliates...) бягат наполовина надолу от черното поле, в което трябва да се появяват, и тези надписи са с черен цвят
Няма ли да направиш и версия на български?
___________________________________ 1: Пищови за Технически Университет 2: Void and Null 3: Експерименти с PIC16F88
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2007 13:03
ivanatora написа: Има подобрение Но, във Firefox заглавията на секциите (Welcome, Spotlight, Affiliates...) бягат наполовина надолу от черното поле, в което трябва да се появяват, и тези надписи са с черен цвят Няма ли да направиш и версия на български?
Не знам как да го оправя. Нямам Мозила.
А ако го направя на български ще има ли кой да го посещава според теб?! Аз мисля, че не.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Дек 2007 14:42
dmitko аз ти следя сайта и работите oткакто направи CTF Но още си ми остава любима играта с топчето.Бтв аз съм postal_dude от форума който те подкрепи в темата "Рейсър с яки човечета" понеже всеки само хейтеше без да е видял твоите игри Преди сайта незнам по ме кефеше защото ми мязаше на нещо хай тек технолохия ала бала такова Ако ми дадеш банер на твоя сайт (450x90) ще го сложа в сайта ми
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|