31 Юли 2007 17:40 Мнения: 57 Местоположение: Sliven
Заглавие:
Публикувано на: 21 Авг 2007 13:03
Да обаче проблема е че моят телефон не я поддъпжа тая опция:Bluetooth Human Interface Device Service,не се осветява,тя май става само при SE-те.Вчера незнам как стана като се тробвах с тази програма:bluetoothremotecontrol3 се свързах макар че преди това се бях пробвал хиляди пъти и неставаше,обаче май беше демо версия и като направих няколко команди ми изписа че са ограничени защото е демо,после си изтеглих друга съштата с крак обаче не мога да се свържа пак.Дали на нея немога да и оправа настройките има различни портове пробвах всички и нестава или на BlueSoleil-a нешто немога да оправа настройките?
моя проблем е следния - с Нокиа 6600. Отварям я с BlueSoleil, но не мога да вляза в папките О.о и сичко се мята в някаква Remote папка дето после не знам къде е обаче не е на мемори стика ...
___________________________________ now I lay me down to sleep pray the lord my soul to keep if I die before I wake pray the lord my soul to take
KuzMan
22 Май 2005 14:30 Мнения: 235 Местоположение: Сливен
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2007 15:51
Sony Ericsson rulez
___________________________________ KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
worse_boooy
31 Юли 2007 17:40 Мнения: 57 Местоположение: Sliven
Заглавие:
Публикувано на: 30 Авг 2007 17:28
На Bluetooth File Transfer Service или на Bluetooth Object Push Service даваш?
My fr sas bluesoleil ili tam kakvoto e nqma da stana,ako telefonati ima symbian vlez vav dotsis.com reg-ni se tam i shte namerish otgovor na tvoq vupros!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения