Автор |
Съобщение |
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 11:43
ми не съм го пробвал чети в PCmania брой 95
|
|
|
|
|
boskobosia
|
|
|
|
Заглавие: Re: RQ: Игри тип GTA Публикувано на: 04 Авг 2007 14:19
Mawi написа: warhammer87 написа: AgentX написа: Играл съм игрите GTA, GTA 2, GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas, Driv3r True Crime: Streets of LA, True Crime: New York City, Total Overdose, Scarface, The Godfather и Mafia. Искам д апопитам дали има още такива игри и ако има дайте линк. 10х от сега 25 to life ? http://www.zamunda.net/details.php?id=94712&hit=1Това нещо има ли добро мулти с co-op ?
25 to life е супер игра, има 12 мисий и е много кратка, но е добрa.Има и Multyplayer.
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: RQ: Игри тип GTA Публикувано на: 04 Авг 2007 14:28
warhammer87 написа: AgentX написа: Играл съм игрите GTA, GTA 2, GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas, Driv3r True Crime: Streets of LA, True Crime: New York City, Total Overdose, Scarface, The Godfather и Mafia. Искам д апопитам дали има още такива игри и ако има дайте линк. 10х от сега 25 to life ? http://www.zamunda.net/details.php?id=94712&hit=1
Тя няма нищо общо с ГТА. Това си е съвсем стандартен шутър от трето лице в стил Макс Пейн.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 16:20
napster написа: Bagerista_Boy написа: @Каброн: Само не се опитвай да изкараш Драйвър с кофти система за драйвинг! Там винаги автомобилите са се управлявали много по-добре отколкото количките в ГТА. В ГТА сигурно е по-лесно да ги караш, но в Драйвър е по-трудно, точно защото има реализм... В драйвъра я има и култовата Тхрилл Цам, която ти показва простотията която правиш на забавен каданс, което също е гениално хрумване...
ДРАЙВЪР>>>ГТА Браво , имало фенове на Driver освен мене
Единствено не я играя заради контрола! Хората нека си направат извод. За къв реализам ПО ДЯВОЛИТЕ говориш ве... ебаси дразнещата тъпня е тази гаме. Както и Тест Дрива. 2-та примера за уникално управление, не е лесно да си тъп. Един прост пример и повече няма да говора че само като си мисля и се дразна. Карам мотор със 100, незнам мили или км нема значение, по път който има колони от метро и е тесно съответно. При опит за завой следва бум, щото няма наклон както е реално ами направо завива толкова много че се буташ. Ебати съвършената простащина. Направо я изтих тая игра, не съществува за мен.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: RQ: Игри тип GTA Публикувано на: 04 Авг 2007 16:29
boskobosia написа: Mawi написа: warhammer87 написа: AgentX написа: Играл съм игрите GTA, GTA 2, GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas, Driv3r True Crime: Streets of LA, True Crime: New York City, Total Overdose, Scarface, The Godfather и Mafia. Искам д апопитам дали има още такива игри и ако има дайте линк. 10х от сега 25 to life ? http://www.zamunda.net/details.php?id=94712&hit=1Това нещо има ли добро мулти с co-op ? 25 to life е супер игра, има 12 мисий и е много кратка, но е добрa.Има и Multyplayer. Аз питах дали в мултито има ко-оп инак аз знам че има мулти
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 16:50
CABRON написа: napster написа: Bagerista_Boy написа: @Каброн: Само не се опитвай да изкараш Драйвър с кофти система за драйвинг! Там винаги автомобилите са се управлявали много по-добре отколкото количките в ГТА. В ГТА сигурно е по-лесно да ги караш, но в Драйвър е по-трудно, точно защото има реализм... В драйвъра я има и култовата Тхрилл Цам, която ти показва простотията която правиш на забавен каданс, което също е гениално хрумване...
ДРАЙВЪР>>>ГТА Браво , имало фенове на Driver освен мене Единствено не я играя заради контрола! Хората нека си направат извод. За къв реализам ПО ДЯВОЛИТЕ говориш ве... ебаси дразнещата тъпня е тази гаме. Както и Тест Дрива. 2-та примера за уникално управление, не е лесно да си тъп. Един прост пример и повече няма да говора че само като си мисля и се дразна. Карам мотор със 100, незнам мили или км нема значение, по път който има колони от метро и е тесно съответно. При опит за завой следва бум, щото няма наклон както е реално ами направо завива толкова много че се буташ. Ебати съвършената простащина. Направо я изтих тая игра, не съществува за мен.
Това, че е трудно упрвлението не означава, че е нереалистично. Както виждаш само ти си на мнение, че драйвъра има лошо управление. От всичките игри от тип GTA, Driver е с най-доброто управление (все пак там най-много се набляга на карането на кола, така че това е нормално). Точно управлението ме дразни в игрите от този тип. Примерно игри като GTA, The Godfather, Just Cause, Total Overdose и др. са си добри като цяло, но управлението здраво куца.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 16:59
Indiana Jones™ написа: CABRON написа: napster написа: Bagerista_Boy написа: @Каброн: Само не се опитвай да изкараш Драйвър с кофти система за драйвинг! Там винаги автомобилите са се управлявали много по-добре отколкото количките в ГТА. В ГТА сигурно е по-лесно да ги караш, но в Драйвър е по-трудно, точно защото има реализм... В драйвъра я има и култовата Тхрилл Цам, която ти показва простотията която правиш на забавен каданс, което също е гениално хрумване...
ДРАЙВЪР>>>ГТА Браво , имало фенове на Driver освен мене Единствено не я играя заради контрола! Хората нека си направат извод. За къв реализам ПО ДЯВОЛИТЕ говориш ве... ебаси дразнещата тъпня е тази гаме. Както и Тест Дрива. 2-та примера за уникално управление, не е лесно да си тъп. Един прост пример и повече няма да говора че само като си мисля и се дразна. Карам мотор със 100, незнам мили или км нема значение, по път който има колони от метро и е тесно съответно. При опит за завой следва бум, щото няма наклон както е реално ами направо завива толкова много че се буташ. Ебати съвършената простащина. Направо я изтих тая игра, не съществува за мен. Това, че е трудно упрвлението не означава, че е нереалистично. Както виждаш само ти си на мнение, че драйвъра има лошо управление. От всичките игри от тип GTA, Driver е с най-доброто управление (все пак там най-много се набляга на карането на кола, така че това е нормално). Точно управлението ме дразни в игрите от този тип. Примерно игри като GTA, The Godfather, Just Cause, Total Overdose и др. са си добри като цяло, но управлението здраво куца. Tи изкукуригал ли бре ? Как в Драйвъра ще е гадно управлението ?Драйвър 1 и 2 главно имат най доброто управление евър,паралел лайнс за комп може да е гаден порт нз не съм я играл на комп имам я на ПС2 и мога да ти кажа че физиката и управлението са едни от най добрите.Айди карай ми на метла в ДжиТиЕй или в Тотал Оувърдоус да видим дали ще може да се направи добре както в драйвъра.Ако успееш да минеш и една мисия от драйвър 1 или 2 та признавам вече (за ПЛ не говоря понеже тя е направо бебешка а 3 е копие на 2 само че в нови дрехи,мисии и т.н. са същите освен това че има мотори)пък мисията "преследвай въоражения" от 2-ката да я минеш с управлението като на ДжиТиЕй или Годфадър ти пожелавам успехец
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 17:32
Препоръчвам Mafia...една от най-великите игри въобще
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 17:43
Mawi написа: Indiana Jones™ написа: CABRON написа: napster написа: Bagerista_Boy написа: @Каброн: Само не се опитвай да изкараш Драйвър с кофти система за драйвинг! Там винаги автомобилите са се управлявали много по-добре отколкото количките в ГТА. В ГТА сигурно е по-лесно да ги караш, но в Драйвър е по-трудно, точно защото има реализм... В драйвъра я има и култовата Тхрилл Цам, която ти показва простотията която правиш на забавен каданс, което също е гениално хрумване...
ДРАЙВЪР>>>ГТА Браво , имало фенове на Driver освен мене Единствено не я играя заради контрола! Хората нека си направат извод. За къв реализам ПО ДЯВОЛИТЕ говориш ве... ебаси дразнещата тъпня е тази гаме. Както и Тест Дрива. 2-та примера за уникално управление, не е лесно да си тъп. Един прост пример и повече няма да говора че само като си мисля и се дразна. Карам мотор със 100, незнам мили или км нема значение, по път който има колони от метро и е тесно съответно. При опит за завой следва бум, щото няма наклон както е реално ами направо завива толкова много че се буташ. Ебати съвършената простащина. Направо я изтих тая игра, не съществува за мен. Това, че е трудно упрвлението не означава, че е нереалистично. Както виждаш само ти си на мнение, че драйвъра има лошо управление. От всичките игри от тип GTA, Driver е с най-доброто управление (все пак там най-много се набляга на карането на кола, така че това е нормално). Точно управлението ме дразни в игрите от този тип. Примерно игри като GTA, The Godfather, Just Cause, Total Overdose и др. са си добри като цяло, но управлението здраво куца. Tи изкукуригал ли бре ? Как в Драйвъра ще е гадно управлението ?Драйвър 1 и 2 главно имат най доброто управление евър,паралел лайнс за комп може да е гаден порт нз не съм я играл на комп имам я на ПС2 и мога да ти кажа че физиката и управлението са едни от най добрите.Айди карай ми на метла в ДжиТиЕй или в Тотал Оувърдоус да видим дали ще може да се направи добре както в драйвъра.Ако успееш да минеш и една мисия от драйвър 1 или 2 та признавам вече (за ПЛ не говоря понеже тя е направо бебешка а 3 е копие на 2 само че в нови дрехи,мисии и т.н. са същите освен това че има мотори)пък мисията "преследвай въоражения" от 2-ката да я минеш с управлението като на ДжиТиЕй или Годфадър ти пожелавам успехец
Май ти си изкукуригал. Прочети ми пак поста внимателно. Къде съм казал, че управлението на Драйвър е лошо? Обратно аз твърдя, че е добро. Казах, че в GTA, The Godfather, Just Cause и Total Overdose е лошо управлението.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 18:40
Нееее не ме разбра пич аз сложих и твоя пост като подкрепа на моя понеже аз писах срещу КАБРОН
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 18:55
Mawi написа: Нееее не ме разбра пич аз сложих и твоя пост като подкрепа на моя понеже аз писах срещу КАБРОН
Ааа добре тогава. Да беше цитирал CABRON, щото така става объркващо.
|
|
|
|
|
Найн Инч Нейлс
|
|
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2007 13:14
Indiana Jones™ написа: Mawi написа: Нееее не ме разбра пич аз сложих и твоя пост като подкрепа на моя понеже аз писах срещу КАБРОН Ааа добре тогава. Да беше цитирал CABRON, щото така става объркващо.
Neznam wseki si imа свое мнение. За мен с клавиатурата е адски сбъркано управлението. Не казвам че Гта има по добро. Но в сравнение с Нфс тея са трагични. Нищо че са много различни игри по принцип. А пък специално мотор да караш е смех. Пак казвам смех, няма наклон направо завива и се буташ. Както и да е не играя такива игри... цъкам си диабло, дота и куейк уарс... не ме интересува друго за сега. Поне до като не излезе Готик 4 не виждам друга игра която да ме занимава така.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2007 19:03
Да брат,това за мотора в Драйвър:ПЛ съм съгласен с теб - никакъв наклон но управлението на колите е перфектно а на мотора яко съкс
|
|
|
|
|
vladovichev
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 22:14
Chicago 1930 знам че е от този сорт, но не мога да я намеря! Иначе освен от замунда от къде мога да изтегля Мафия
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Авг 2007 23:24
vladovichev написа: Chicago 1930 знам че е от този сорт, но не мога да я намеря! Иначе освен от замунда от къде мога да изтегля Мафия
В грешка си. Чикагото е от сорта на Командос, не ГТА
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|