Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2007 11:43

ми не съм го пробвал чети в PCmania брой 95

Профил

Аватар
Заглавие: Re: RQ: Игри тип GTA
Публикувано на: 04 Авг 2007 14:19

Mawi написа:
warhammer87 написа:
AgentX написа:
Играл съм игрите GTA, GTA 2, GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas, Driv3r True Crime: Streets of LA, True Crime: New York City, Total Overdose, Scarface, The Godfather и Mafia. Искам д апопитам дали има още такива игри и ако има дайте линк. 10х от сега ;)

25 to life ?
http://www.zamunda.net/details.php?id=94712&hit=1
Това нещо има ли добро мулти с co-op ?

25 to life е супер игра, има 12 мисий и е много кратка, но е добрa.Има и Multyplayer.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 04 Авг 2007 14:28

warhammer87 написа:
AgentX написа:
Играл съм игрите GTA, GTA 2, GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas, Driv3r True Crime: Streets of LA, True Crime: New York City, Total Overdose, Scarface, The Godfather и Mafia. Искам д апопитам дали има още такива игри и ако има дайте линк. 10х от сега ;)

25 to life ?

Тя няма нищо общо с ГТА. Това си е съвсем стандартен шутър от трето лице в стил Макс Пейн.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2007 16:20

napster написа:
Bagerista_Boy написа:
@Каброн: Само не се опитвай да изкараш Драйвър с кофти система за драйвинг! Там винаги автомобилите са се управлявали много по-добре отколкото количките в ГТА. В ГТА сигурно е по-лесно да ги караш, но в Драйвър е по-трудно, точно защото има реализм... В драйвъра я има и култовата Тхрилл Цам, която ти показва простотията която правиш на забавен каданс, което също е гениално хрумване...

ДРАЙВЪР>>>ГТА

Браво , имало фенове на Driver освен мене :P

Единствено не я играя заради контрола! Хората нека си направат извод. За къв реализам ПО ДЯВОЛИТЕ говориш ве... ебаси дразнещата тъпня е тази гаме. Както и Тест Дрива. 2-та примера за уникално управление, не е лесно да си тъп. Един прост пример и повече няма да говора че само като си мисля и се дразна. Карам мотор със 100, незнам мили или км нема значение, по път който има колони от метро и е тесно съответно. При опит за завой следва бум, щото няма наклон както е реално ами направо завива толкова много че се буташ. Ебати съвършената простащина. Направо я изтих тая игра, не съществува за мен.

Профил Skype

Публикувано на: 04 Авг 2007 16:29

boskobosia написа:
Mawi написа:
warhammer87 написа:
AgentX написа:

25 to life ?
Това нещо има ли добро мулти с co-op ?

25 to life е супер игра, има 12 мисий и е много кратка, но е добрa.Има и Multyplayer.
Аз питах дали в мултито има ко-оп инак аз знам че има мулти :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2007 16:50

CABRON написа:
napster написа:
Bagerista_Boy написа:
@Каброн: Само не се опитвай да изкараш Драйвър с кофти система за драйвинг! Там винаги автомобилите са се управлявали много по-добре отколкото количките в ГТА. В ГТА сигурно е по-лесно да ги караш, но в Драйвър е по-трудно, точно защото има реализм... В драйвъра я има и култовата Тхрилл Цам, която ти показва простотията която правиш на забавен каданс, което също е гениално хрумване...

ДРАЙВЪР>>>ГТА

Единствено не я играя заради контрола! Хората нека си направат извод. За къв реализам ПО ДЯВОЛИТЕ говориш ве... ебаси дразнещата тъпня е тази гаме. Както и Тест Дрива. 2-та примера за уникално управление, не е лесно да си тъп. Един прост пример и повече няма да говора че само като си мисля и се дразна. Карам мотор със 100, незнам мили или км нема значение, по път който има колони от метро и е тесно съответно. При опит за завой следва бум, щото няма наклон както е реално ами направо завива толкова много че се буташ. Ебати съвършената простащина. Направо я изтих тая игра, не съществува за мен.

Това, че е трудно упрвлението не означава, че е нереалистично. Както виждаш само ти си на мнение, че драйвъра има лошо управление. От всичките игри от тип GTA, Driver е с най-доброто управление (все пак там най-много се набляга на карането на кола, така че това е нормално). Точно управлението ме дразни в игрите от този тип. Примерно игри като GTA, The Godfather, Just Cause, Total Overdose и др. са си добри като цяло, но управлението здраво куца.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2007 16:59

Indiana Jones™ написа:
CABRON написа:
napster написа:
Bagerista_Boy написа:

ДРАЙВЪР>>>ГТА

Това, че е трудно упрвлението не означава, че е нереалистично. Както виждаш само ти си на мнение, че драйвъра има лошо управление. От всичките игри от тип GTA, Driver е с най-доброто управление (все пак там най-много се набляга на карането на кола, така че това е нормално). Точно управлението ме дразни в игрите от този тип. Примерно игри като GTA, The Godfather, Just Cause, Total Overdose и др. са си добри като цяло, но управлението здраво куца.
Tи изкукуригал ли бре ? Как в Драйвъра ще е гадно управлението ?Драйвър 1 и 2 главно имат най доброто управление евър,паралел лайнс за комп може да е гаден порт нз не съм я играл на комп имам я на ПС2 и мога да ти кажа че физиката и управлението са едни от най добрите.Айди карай ми на метла в ДжиТиЕй или в Тотал Оувърдоус да видим дали ще може да се направи добре както в драйвъра.Ако успееш да минеш и една мисия от драйвър 1 или 2 та признавам вече (за ПЛ не говоря понеже тя е направо бебешка а 3 е копие на 2 само че в нови дрехи,мисии и т.н. са същите освен това че има мотори)пък мисията "преследвай въоражения" от 2-ката да я минеш с управлението като на ДжиТиЕй или Годфадър ти пожелавам успехец :live:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2007 17:32

Препоръчвам Mafia...една от най-великите игри въобще

Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
Fear of the dark,fear of the dark
I have a phobia that someone's always there

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2007 17:43

Mawi написа:
Indiana Jones™ написа:
CABRON написа:
napster написа:
Bagerista_Boy написа:

ДРАЙВЪР>>>ГТА

Tи изкукуригал ли бре ? Как в Драйвъра ще е гадно управлението ?Драйвър 1 и 2 главно имат най доброто управление евър,паралел лайнс за комп може да е гаден порт нз не съм я играл на комп имам я на ПС2 и мога да ти кажа че физиката и управлението са едни от най добрите.Айди карай ми на метла в ДжиТиЕй или в Тотал Оувърдоус да видим дали ще може да се направи добре както в драйвъра.Ако успееш да минеш и една мисия от драйвър 1 или 2 та признавам вече (за ПЛ не говоря понеже тя е направо бебешка а 3 е копие на 2 само че в нови дрехи,мисии и т.н. са същите освен това че има мотори)пък мисията "преследвай въоражения" от 2-ката да я минеш с управлението като на ДжиТиЕй или Годфадър ти пожелавам успехец :live:

Май ти си изкукуригал. Прочети ми пак поста внимателно. Къде съм казал, че управлението на Драйвър е лошо? Обратно аз твърдя, че е добро. Казах, че в GTA, The Godfather, Just Cause и Total Overdose е лошо управлението.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2007 18:40

Нееее не ме разбра пич аз сложих и твоя пост като подкрепа на моя понеже аз писах срещу КАБРОН :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2007 18:55

Mawi написа:
Нееее не ме разбра пич аз сложих и твоя пост като подкрепа на моя понеже аз писах срещу КАБРОН :)

Ааа добре тогава. Да беше цитирал CABRON, щото така става объркващо.

Профил Skype

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Заглавие:
Публикувано на: 05 Авг 2007 13:14

Indiana Jones™ написа:
Mawi написа:

Ааа добре тогава. Да беше цитирал CABRON, щото така става объркващо.

Neznam wseki si imа свое мнение. За мен с клавиатурата е адски сбъркано управлението. Не казвам че Гта има по добро. Но в сравнение с Нфс тея са трагични. Нищо че са много различни игри по принцип. А пък специално мотор да караш е смех. Пак казвам смех, няма наклон направо завива и се буташ. Както и да е не играя такива игри... цъкам си диабло, дота и куейк уарс... не ме интересува друго за сега. Поне до като не излезе Готик 4 не виждам друга игра която да ме занимава така.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 05 Авг 2007 19:03

Да брат,това за мотора в Драйвър:ПЛ съм съгласен с теб - никакъв наклон но управлението на колите е перфектно а на мотора яко съкс

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Авг 2007 22:14

Chicago 1930 знам че е от този сорт, но не мога да я намеря! Иначе освен от замунда от къде мога да изтегля Мафия

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 06 Авг 2007 23:24

vladovichev написа:
Chicago 1930 знам че е от този сорт, но не мога да я намеря! Иначе освен от замунда от къде мога да изтегля Мафия

В грешка си. Чикагото е от сорта на Командос, не ГТА :wink:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com