Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 11:27

ivanatora написа:
M O N S T E R K I L L L L L L - 6 бота (Skilled) = 6 хедшота с Ripper 8)

хах горкото,аз съм правил и годлайк,ма без хакове

btw,аз се пиша bayy

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 11:30

Monster Kill и Godlike са в съвсем различни категории постижения ;)
МК е да свалиш над 5 човека с до 1-2 секунди между убийствата.
Godlike e да направиш 20 убийства и да останеш жив. Което става доста лесно ако заседнеш със снайпер :lol:

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 11:32

ivanatora написа:
Monster Kill и Godlike са в съвсем различни категории постижения ;)

Няма начин...

Профил

Аватар
В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 15:45

Аз срещу 5 годлайк бота на УТ2004... Бийт дет !

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 15:48

Вашите постижения в игрите?
- Веднъж убих един.
- Един път ядох сандвич, докато играех Warcraft3
- Най-редовно успявам да играя, докато разговарям с майка ми.

Профил

Заглавие: Re: Вашите постижения в игрите?
Публикувано на: 22 Юли 2007 15:58

Bator Zong написа:
Целта на темата е да споделите какви са вашите постижения (това не е точната дума ама как да е) в дадена игра примерно аз съм цепил суратя на пилот на хеликоптер през джамо на battlefield 2. *.* Постижение е също ако сте направили 30 млн. точки на пинбол, или сте убили 2 бота с хедшот едновременно (правил съм го), такива работи.

Ами нз дали е постижение,значи на battlefield 2 с танк успях да сваля движещ се хеликопрет в движение :D иначе първата игра която превъртях е Blood прекарвах по ~11 часа пред компа на ден така докато не я врътнах няколко пъти..

Профил Skype

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 16:54

Евалата за Blood-a той имаше няколко опции за начало от кораб от таван от гроб и от стена ... Най-доброто ФПС за всички времена ...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 17:54

70 lvl Gladiator на Lineage за 1 ден без прекъсване на рейтове 3 4 3

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 18:15

60 часа Guild Wars за три дена.Beat that.

Развит герой до двайсти левъл за 10 часа.Впоследствие изтрит.Не ме кефеше апириънса.

Три поредни дни,в които бях на печалба по 9к злато само от търговия.

В Елона,от Истан се преместих в Коурна за 4 часа.Направих титла Sunspear Commander на 13 левъл май.

40 хиляди Балтазар фекшън за един ден.

50 хиляди трасферд Курзик фекшън за един ден.

350 оставени трупа в PvP Isles за един уикенд.

260 навъртяни часа игра за един месец.

Ъм,за друго не се сещам.Всичко това в Guild Wars.Другп не съм играл от доста време.

"If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 21:01

Charger ex написа:
Превъртяни :Twisted Metal 3 & 4 (100-120 минути на последна трудност),Syphon Philter,Metal Gear Solid,Dinno Cryssis 1&2,Legend,Parasite Eve,RE NEMESIS и други....за PSОne.
RE 4,RE Code Name:Veronica X - PS2
Drakan,Heavy Metal F.A.K.K. 2,Apocaliptyca,Encave,Blood Rayne,Blade Of Darkness(всички герой),FreeLancer,Onimusha,Divine Divinity,NOX,Trone Of Darkness,Dark Stone,Prince Of Qin,NFS от 5 нагоре без Carbon(щото е тъпа)...Hidden & Dangerous 2,Call Of Duty 1&2,Medal Of Honnor(всичко що има),Red Faction 1 & 2,Alone in the Dark 4,Silent Hill-ALL,
Бе ти луд ли си ве чиек да превъртиш NFS U2 и Silent Hill 4 за 100-120 минути,и да видя невярвам.Twisted Metal 3 и 4 за 120 мин и двете пак ти казвам успех.По темата-SvR 2006,2007 - превъртени в деня на излизането с всичко отворено.Bully толкова ме зариби че за около 20 часа я превъртях,голяма игра.НФС Картон - 533 км/ч личен рекорд,знам че има и много по големи но за мен си е рекорд.Контра 1,6,7 без да умра и един път превъртени(тея игри ги знам наизуст понеже като малък с един фр по цял ден само контра играехме и понеже бяхме на една от новите НЕС-ове и падовете бяха като на СЕГА и стрелбата беше с Х и на палеца ми всеки ден имаше белег Х който дълго не се махна),на гравити дифайт 1 минах първо ниво за 3 сек(2.8),на The Warriors пребих 34 човека сам заради бонус мисията,ама беше голям ад,пот,нерви и към 20 рестарта.Близо 14 часа нонстоп Миднайт Клуб 3.Има и още ама за тия се сещам,то повечето стават ей тей без да ги имаш за цел а и аз не играя за да правя някви рекорди а за да врътна играта :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 21:05

Nightwisher написа:
Вкарвал съм гол на FIFA 2006 почти от центъра с горна греда (на тренировка), а на 2002 World Cup от почти същото разстояние със задна ножица (тва по време на мач).

Само това ли ? Аз ако почна да изреждам всички простотии , които съм правил на бъгавата Фифа , ще стане ебати поста ` :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 22:42

74 lvl Blade dancer / 40 lvl Spell Singer / 38 lvl Destroyer/

OFI FTW! :22:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 23:21

Wh!5p3r написа:
Бе ти луд ли си ве чиек да превъртиш NFS U2 и Silent Hill 4 за 100-120 минути,и да видя невярвам.Twisted Metal 3 и 4 за 120 мин и двете пак ти казвам успех.По темата-SvR 2006,2007 - превъртени в деня на излизането с всичко отворено.Bully толкова ме зариби че за около 20 часа я превъртях,голяма игра.НФС Картон - 533 км/ч личен рекорд,знам че има и много по големи но за мен си е рекорд.Контра 1,6,7 без да умра и един път превъртени(тея игри ги знам наизуст понеже като малък с един фр по цял ден само контра играехме и понеже бяхме на една от новите НЕС-ове и падовете бяха като на СЕГА и стрелбата беше с Х и на палеца ми всеки ден имаше белег Х който дълго не се махна),на гравити дифайт 1 минах първо ниво за 3 сек(2.8),на The Warriors пребих 34 човека сам заради бонус мисията,ама беше голям ад,пот,нерви и към 20 рестарта.Близо 14 часа нонстоп Миднайт Клуб 3.Има и още ама за тия се сещам,то повечето стават ей тей без да ги имаш за цел а и аз не играя за да правя някви рекорди а за да врътна играта :wink:

Не съм писал,че NFS U2 се превърта за 100-120 минути,нито за Silent Hill 4(макар,че за нея стига и един след обяд - за Silent Hill 4 )...Twisted Metal 3 се превърта за около 100 минути от двама(играехме Warhog и Spectre,а с парола за Minion - по десетина минути на ниво).Twisted Metal 4 дори и за по-малко...явно не си схванал или аз не съм го написал както трябва(за мен няма значение,мразя да споря).
Казвам 100-120 минути не общо,а поотделно за всяка игра...

БУМ ....

П.П. :"Не е културно да се пожелава успех в нещо,ако ти самия не си го постигнал."

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 23:36

GTA:SA without cheats!!!

Fear of the dark,fear of the dark
I have constant fear that something's always near
Fear of the dark,fear of the dark
I have a phobia that someone's always there

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юли 2007 23:39

Ама Liberty City е по-трудна :?

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2007 05:15

Charger ex написа:
Wh!5p3r написа:

Не съм писал,че NFS U2 се превърта за 100-120 минути,нито за Silent Hill 4(макар,че за нея стига и един след обяд - за Silent Hill 4 )...Twisted Metal 3 се превърта за около 100 минути от двама(играехме Warhog и Spectre,а с парола за Minion - по десетина минути на ниво).Twisted Metal 4 дори и за по-малко...явно не си схванал или аз не съм го написал както трябва(за мен няма значение,мразя да споря).
Казвам 100-120 минути не общо,а поотделно за всяка игра...

БУМ ....

П.П. :"Не е културно да се пожелава успех в нещо,ако ти самия не си го постигнал."
E за двама сме я превъртали за около 90 мин. без никви чийтове аз със Спектъра а другия с Тъмпър.Въпроса е сам да я врътнеш,то двама е най лесно и на последна трудност ама я сам.Не казвай че несъм постигнал като незнаеш понеже съм един от бигест феновете на тая поредица,имам всички части - 1,2(оригинална),3(оригинална),4,Small Brawl(all chars open+Trapper&Piecemeal),Black(all chars open+Minion(оригинал)),Head On(тая я заебах понеже ПСП-то ми се скапа нещо и несъм я играл много).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2007 11:19

Wh!5p3r написа:
E за двама сме я превъртали за около 90 мин. без никви чийтове аз със Спектъра а другия с Тъмпър.Въпроса е сам да я врътнеш,то двама е най лесно и на последна трудност ама я сам.Не казвай че несъм постигнал като незнаеш понеже съм един от бигест феновете на тая поредица,имам всички части - 1,2(оригинална),3(оригинална),4,Small Brawl(all chars open+Trapper&Piecemeal),Black(all chars open+Minion(оригинал)),Head On(тая я заебах понеже ПСП-то ми се скапа нещо и несъм я играл много).

...НЕ съм искал да те засегна!
Вярно е ,че не знам какво си постигнал-но не съм и коментирал нищо по въпроса.Мразя да споря - приемам,че ти си прав,а аз не съм написал каквото и както трябва.
А за това,че си "един от бигест феновете на тая поредица" ,евала от мене.

Бум ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юли 2007 23:56

HITMAN Blood money - за 4-5 часа на последна трудност без един изтрел.

Вашият дом е вашата крепост- сигурни ли сте? :evil:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2007 00:07

По-миналото лято се бях зарибил изключително много на Legacy of Kain:Defiance, превъртях я тогава за цялото лято точно 84 пъти. Накрая й бях толкова свикнал, че я минавах цялата, взимайки всички бонуси, за 5 часа и 13 минути. Три пъти я превъртях за един ден.

Друг рекорд: на Devil May Cry на най-високата трудност - Heaven or Hell, я превъртях за 21 минути цялата. Накрая имах 999 999 orbs, взел всички бонуси и отключил всички костюми. Направих го първо с Върджил, после с Данте. Яко кефи тоя Върджил, повече от Данте.

Има и други рекорди, но засега не се сещам. Може и да постна нещо по-късно, ако се сетя...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com