Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: помощ:(((
Публикувано на: 09 Юли 2007 21:50

Хора моля ви кажете ми как да си пусна предните букси за микрофона и слушалките, от някъде явно е забрабнено, защото проверих всичко което се сещам, мутета и тн....Ще съм ви много благодарна, нито музика се чува, нито скайп мога да използвам оттам, направо съм бясна някой пак се е учил на моя комп:(((((((Не искам да го нося на техник за такава дреболия ама като не мога сама да го оправя, моля ви помогнете!!!!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Юли 2007 22:21

Предните букси ги няма на всички кутий за PCта, така че и не е предвидено по дефулт да работят. Ако имаш кабели прокарани до тях, виж дали са пуснати в default-ските букси, отзад на PCто.

Ако саунд картата ти е вградена и е стерео, трябва в най-горната букса да ти е пуснат Line-out, а в най-долната Mic (средната не я ползваш).

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Юли 2007 22:28

отзад са свързани колонките с буферчето.....А преди си работеха и предните, но го носих да му сложат виста и нещо е станало или някой по=скоро е направил, но съм с експи все още, вистата забивала и така....

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юли 2007 12:48

Предположение - имаш аудио-конектори и отпред и отзад на РС-то, защото имаш две аудио платки (евентуално една вградена и една допълнителна със сърраунд възможности). Ако преди са работели и двете, най-вероятно в момента не е инстлиран драйвер за вградената. Не съм сигурен обаче - ако на този етап се опитате да инсталирате драйвери за нея, може да се получи конфликт.

Ако въпросът е сам за слушалки, няма ли усилвателя за колоните изход за слушалки?

Нискотехнологично решение - периодично, ще изключваш колоните и ща включваш слушалките/микрофона от задната букса...както всички нормални хора с една платка :P .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Юли 2007 12:57

Аз съм само с една вградена и имам изходи и отпред за слушалки и мик, преди имах същия проблем, преинсталирах драйвера и се оправи.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com