Автор |
Съобщение |
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 21:48
Syberia поредицата
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 21:58
Боже, някои хора са много тъпи.
ЧЕТЕТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ, БЕ, ДЕЕБА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Щом трябва една игра да са даде - нека бъде Pong. Защото е Първата, защото именно Тя предизвиква бъдещия интерес в компютърните игри
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 22:03
Super Mario е класика. От там са тръгнали всички груги платформи и въобще е бащата на игрите.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 22:20
Дади написа: Боже, някои хора са много тъпи. ЧЕТЕТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ, БЕ, ДЕЕБА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Щом трябва една игра да са даде - нека бъде Pong. Защото е Първата, защото именно Тя предизвиква бъдещия интерес в компютърните игри
Ако говориш за мене... аз не гласувам
Отказвам да участвам в т'ва фиаско
Просто показвам на автора че има тонове игри които са къде къде по-велики от бозите в анкетата му (не всички са бози но повечето)
А колкото до Понг
Била първата... много важно
Ако не беше тя щеше да е друга
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 22:28
Irenicus написа: Дади написа: Боже, някои хора са много тъпи. ЧЕТЕТЕ ПЪРВОТО МНЕНИЕ, БЕ, ДЕЕБА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Щом трябва една игра да са даде - нека бъде Pong. Защото е Първата, защото именно Тя предизвиква бъдещия интерес в компютърните игри Ако говориш за мене... аз не гласувам Отказвам да участвам в т'ва фиаско Просто показвам на автора че има тонове игри които са къде къде по-велики от бозите в анкетата му (не всички са бози но повечето) А колкото до Понг Била първата... много важно Ако не беше тя щеше да е друга
Кат' не гласуваш к'во пишеш в темата, бе, дееба ?!?
Ебал съм ви вас с мненията "ако не беше тя, щеше да е друга". Шибан факт е, че тя Е първата. ТЯ, НЕ ДРУГА, А ТЯ, ПО-ДЯВОЛИТЕ! РАЗБРА ЛИ, ДЕЕБА!?!?
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 22:31
Това дека го има у тоо форум го нема никъде
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 22:38
Темата е безсмислена. Това са игри от различни жанрове и даже от различни епохи. Как мога да избирам между Марио и Диабло примерно. Марио е много добра игра за времето си и ми беше любимата навремето, но ако трябва избирам коя от двете да играя естествено, че бих предпочел Диабло, защото Марио е остаряла вече, но пък от друга страна Марио е класика и една от най-известните игри изобщо. Просто не мога да разбера смисъла на темата. Какво се разбира под игра на всички времена - най-известна игра, най-революционна игра, най-добра игра за времето си или най-добра игра изобщо. Ако е последното то никой не би трябвало да гласува за Понг или Марио поради простата причина че са на повече от 20 години (което не означава, че не са били революционни за времето си). Просто самата идея ми се вижда безсмислена.
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 22:40
Indiana Jones™ написа: Темата е безсмислена. Това са игри от различни жанрове и даже от различни епохи. Как мога да избирам между Марио и Диабло примерно. Марио е много добра игра за времето си и ми беше любимата навремето, но ако трябва избирам коя от двете да играя естествено, че бих предпочел Диабло, защото Марио е остаряла вече, но пък от друга страна Марио е класика и една от най-известните игри изобщо. Просто не мога да разбера смисъла на темата. Какво се разбира под игра на всички времена - най-известна игра, най-революционна игра, най-добра игра за времето си или най-добра игра изобщо. Ако е последното то никой не би трябвало да гласува за Понг или Марио поради простата причина че са на повече от 20 години (което не означава, че не са били революционни за времето си). Просто самата идея ми се вижда безсмислена.
Бате, ти направо ме шашарига!
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 22:44
Куц Пръч™ написа: Indiana Jones™ написа: Темата е безсмислена. Това са игри от различни жанрове и даже от различни епохи. Как мога да избирам между Марио и Диабло примерно. Марио е много добра игра за времето си и ми беше любимата навремето, но ако трябва избирам коя от двете да играя естествено, че бих предпочел Диабло, защото Марио е остаряла вече, но пък от друга страна Марио е класика и една от най-известните игри изобщо. Просто не мога да разбера смисъла на темата. Какво се разбира под игра на всички времена - най-известна игра, най-революционна игра, най-добра игра за времето си или най-добра игра изобщо. Ако е последното то никой не би трябвало да гласува за Понг или Марио поради простата причина че са на повече от 20 години (което не означава, че не са били революционни за времето си). Просто самата идея ми се вижда безсмислена. Бате, ти направо ме шашарига!
Какво имаш предвид с това "шашарига"? Не съм ли прав?
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 22:45
Дади написа: Кат' не гласуваш к'во пишеш в темата, бе, дееба ?!? Обясних ти... бе деебаДади написа: Ебал съм ви вас с мненията "ако не беше тя, щеше да е друга". Шибан факт е, че тя Е първата. ТЯ, НЕ ДРУГА, А ТЯ, ПО-ДЯВОЛИТЕ! РАЗБРА ЛИ, ДЕЕБА!?!?
Разбрах
И ме боли фара
Ако не беше тя щеше да е друга - ФАКТ!
Гейминг щеше да има със или без нея
Това че е излязла първа няма абсолютно никакво значение
Разбра ли? Дееба
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 23:01
Щеше да е по-добре ако примерно се дадат 10 жанра и всеки трябва да каже да каже коя е най-добрата игра от съответния жанр. Не мога просто да кажа една игра, защото има десетки жанрове и стотици игри. Да не говорим, че както казах по-горе не се знае какво се разбира под "игра на всички времена".
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Юли 2007 23:04
Щях да предложа Pong или Mario, но видях, че по-нагоре са ги предложили.Ами в такъв случай предлагам Age Of Empires(без значени с или без Rise of Rome)
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2007 10:13
Тия теми са еба го в безмислените. Къв fun е падал на Super Pong Тва е култова игра бе. А никой не е гласувал(освен мен )!
___________________________________ PARKOUR 4EVER BROS!!!
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2007 10:22
AgentX написа: Тия теми са еба го в безмислените. Къв fun е падал на Super Pong Тва е култова игра бе. А никой не е гласувал(освен мен )!
И аз гласувах за Понга,просто е велика игра,страшен кеф и до днес ми доставя като изровя атарито...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2007 10:34
Prince of Percia series.
|
|
|
AgentX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2007 10:55
Blue написа: AgentX написа: Тия теми са еба го в безмислените. Къв fun е падал на Super Pong Тва е култова игра бе. А никой не е гласувал(освен мен )! И аз гласувах за Понга,просто е велика игра,страшен кеф и до днес ми доставя като изровя атарито...
Аз имам Atari 2600 ама игрицата я нямам и си я играя на МАМЕ32 вече от колко години С двама играчи кърти Pong 2 и Pong 3 също биват обаче Super Pong най-си ме кефи
___________________________________ PARKOUR 4EVER BROS!!!
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|