Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 11:55

але хора темата не бешели нов експанжан на лол.вижте сега оште преди да пуснат бц от блииз беха казали че работили отначало по една раса а после я заменили с драенеите.такаче наи вероятно ако има експанжан а тои сиг ште е след наи малко 3 -4 години ако броим че лол излезна 04.а бц кам началото на 07.но и ако броим заглавията ск2 и дябло евентуално макар че за всяка игра има отделен екип .нов експанжан на лол не мисля може само пачове да слагат които да добавят нешта .др та работа е за илидан така се пише не илидиян което е по звучно .та ас имам книгите ларкрафт сичките преведени на бг .та там пишеше че след като илидиян получиподарака от сергерас сиг секи го знае кои е :lol: .тои можеше да исмуква силите от демоните и др живи нешта та как може след като в книгата го показваха някав такав супер силен дето с един удар да поваля сичко .в лол да го трепят шаика от 25 играча е тва се чудя .иначя ако има експанжан от алианса се знае че ште са пандите штото нагите и нерубите не могат да носят например гашти и др и ште е малко тапо освен ако няма спец брони за наги и неруби.др работа е че др раса която може да носи пантс например са те сатири те може да идат кам ордата и така .но нов експанжан макар че вече може да се работи по него ние няма да научим де штото секи знае как близз си пазят таините таиче .тарпение млади джедаио тарпението прави силата. :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 12:06

MALIGOS написа:
але хора темата не бешели нов експанжан на лол.вижте сега оште преди да пуснат бц от блииз беха казали че работили отначало по една раса а после я заменили с драенеите.такаче наи вероятно ако има експанжан а тои сиг ште е след наи малко 3 -4 години ако броим че лол излезна 04.а бц кам началото на 07.но и ако броим заглавията ск2 и дябло евентуално макар че за всяка игра има отделен екип .нов експанжан на лол не мисля може само пачове да слагат които да добавят нешта .др та работа е за илидан така се пише не илидиян което е по звучно .та ас имам книгите ларкрафт сичките преведени на бг .та там пишеше че след като илидиян получиподарака от сергерас сиг секи го знае кои е :lol: .тои можеше да исмуква силите от демоните и др живи нешта та как може след като в книгата го показваха някав такав супер силен дето с един удар да поваля сичко .в лол да го трепят шаика от 25 играча е тва се чудя .иначя ако има експанжан от алианса се знае че ште са пандите штото нагите и нерубите не могат да носят например гашти и др и ште е малко тапо освен ако няма спец брони за наги и неруби.др работа е че др раса която може да носи пантс например са те сатири те може да идат кам ордата и така .но нов експанжан макар че вече може да се работи по него ние няма да научим де штото секи знае как близз си пазят таините таиче .тарпение млади джедаио тарпението прави силата. :P

1. На BlizzCon всичко може да научим. Може да го опазят в тайна, както направиха със SC2, но може и да не направят така :D
2. По SC2 си работи съвсем отделен екип. Тоя на WoW е най-големия(като броим и поддръжката де :) ) и е напълно възможно експанжън да се появи още тази година. А до 3 години няма да е, защото трябва да има конкуренция на GW2 все пак :roll:
3. Съвсем забравих, че нагите не могат да носят ботуши и др. Могат да им пораснат крака. Кой знае :lol: А спецялни брони едва ли ще направят, защото ще се получи като в GW, а и не е лесна задача.
4. Аз имам трите книги от "Войната на древните", Денят на дракона, Предводителя на клановете(или там кво беше), Последният пазител и тази за WoW. Аз тепрва ще ги чета, защото ги взех всички на куп преди 2 седмици :) Във форума на датата във темата за WoW има във 4-5 части обяснена историята. Препоръчвам на всеки който не я е чел да я прочете. Отнема 1-2 часа четене, но си заслужава ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 12:13

Добре хау дъ фък нагите ще бъдат от някоя от фракциите след като ние вече ги изпотрепахме в Serpentshrine Cavern...Нещо не ми се връзва цялата картинка.Изтрепваш им цялото племе русалки и хоп в следващия експанжън се появяват като отделна раса...

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 12:22

Scar написа:
Добре хау дъ фък нагите ще бъдат от някоя от фракциите след като ние вече ги изпотрепахме в Serpentshrine Cavern...Нещо не ми се връзва цялата картинка.Изтрепваш им цялото племе русалки и хоп в следващия експанжън се появяват като отделна раса...

Що пък не? То и Illidan го изпотрепахме ама сигурно в следващ WC или WOW ще го има :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 12:26

мале мале илидан вече го има ле човек

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 12:30

MALIGOS написа:
мале мале илидан вече го има ле човек

Ти тъп ли си бе? Нали точно това казвам, че го има като бос и като го утрепеме в следващ WC или WoW ще го има! Не стиг, че си неграмотен ами и...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 12:34

мхм не прочетох мн добре поста грешката е моя .кои каза че ше има гуилд ларс 2 ле ас незнаех и сега чакам да ми донесат гуилд ларс 2006 и фактионс от пулсар.тцтц да бях исчакал 2ката

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 13:00

Ако има следващ експейшън определено пандите няма да ги има като игрова раса. Те бяха просто бъзик на Близ. Ако има нови класове то единия почти сигурно ще е Некромансър (който и без това си фигурира във WC3). :twisted:

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 13:01

Надявам се повече на warcraft IV отколкото УоУ exp :?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 13:10

да бе не ми се вярва близз да пуснат две стратегии през период да речем 2 -3 години затва наи вероятно експанжан.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 13:39

MARiNZ0 написа:
Ако има следващ експейшън определено пандите няма да ги има като игрова раса. Те бяха просто бъзик на Близ. Ако има нови класове то единия почти сигурно ще е Некромансър (който и без това си фигурира във WC3). :twisted:

Леле! Подсети ме. Тая тема я видях вчера нали и тая нощ сънувах как треа с Undead Necromancer :D Наистина. Не си помня съня много ясно, но беше яко. не ментя

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 13:51

[SB]Rahzel написа:
Надявам се повече на warcraft IV отколкото УоУ exp :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 22:26

Близ не пуснаха нови класове в БК така, че се надявам да дойде некой тлъст пач или малък експанжън, че как ми се играе един ъндед некромансер о.О

You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юли 2007 10:11

Zerkiel написа:
Близ не пуснаха нови класове в БК така, че се надявам да дойде некой тлъст пач или малък експанжън, че как ми се играе един ъндед некромансер о.О

С пач забрави :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com