MALIGOS написа:
але хора темата не бешели нов експанжан на лол.вижте сега оште преди да пуснат бц от блииз беха казали че работили отначало по една раса а после я заменили с драенеите.такаче наи вероятно ако има експанжан а тои сиг ште е след наи малко 3 -4 години ако броим че лол излезна 04.а бц кам началото на 07.но и ако броим заглавията ск2 и дябло евентуално макар че за всяка игра има отделен екип .нов експанжан на лол не мисля може само пачове да слагат които да добавят нешта .др та работа е за илидан така се пише не илидиян което е по звучно .та ас имам книгите ларкрафт сичките преведени на бг .та там пишеше че след като илидиян получиподарака от сергерас сиг секи го знае кои е
.тои можеше да исмуква силите от демоните и др живи нешта та как може след като в книгата го показваха някав такав супер силен дето с един удар да поваля сичко .в лол да го трепят шаика от 25 играча е тва се чудя .иначя ако има експанжан от алианса се знае че ште са пандите штото нагите и нерубите не могат да носят например гашти и др и ште е малко тапо освен ако няма спец брони за наги и неруби.др работа е че др раса която може да носи пантс например са те сатири те може да идат кам ордата и така .но нов експанжан макар че вече може да се работи по него ние няма да научим де штото секи знае как близз си пазят таините таиче .тарпение млади джедаио тарпението прави силата.
1. На BlizzCon всичко може да научим. Може да го опазят в тайна, както направиха със SC2, но може и да не направят така
2. По SC2 си работи съвсем отделен екип. Тоя на WoW е най-големия(като броим и поддръжката де
) и е напълно възможно експанжън да се появи още тази година. А до 3 години няма да е, защото трябва да има конкуренция на GW2 все пак
3. Съвсем забравих, че нагите не могат да носят ботуши и др. Могат да им пораснат крака. Кой знае
А спецялни брони едва ли ще направят, защото ще се получи като в GW, а и не е лесна задача.
4. Аз имам трите книги от "Войната на древните", Денят на дракона, Предводителя на клановете(или там кво беше), Последният пазител и тази за WoW. Аз тепрва ще ги чета, защото ги взех всички на куп преди 2 седмици
Във форума на датата във темата за WoW има във 4-5 части обяснена историята. Препоръчвам на всеки който не я е чел да я прочете. Отнема 1-2 часа четене, но си заслужава