Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2007 16:41

FATHER TUCKER написа:
Какво става при единя избор и при другия какво става когато си я избера за жена и какво не ?

Ми ако вземеш изродката печелиш повече Corruption,но така или иначе ше се биеш с последния бос,то нито го боли,нито го сърби,ако станеш твърде зъл той щи каже,че не би допуснал да станеш по зъл от него и ще се биете за кулата...не съм играл като по-малко зъл,но предполагам,че ще ти каже,че си поредният герой,който му пречи да завладее света,така или иначе не знам да има разлика,но по-добре е да вземеш изродката,щото ако запазиш старата тя нема да ти даде бонус за минионите,поне аз така мисля...а тая ти дава бонус :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Юли 2007 07:26

zlostar написа:
desso написа:
FATHER TUCKER написа:
Какво става при единя избор и при другия какво става когато си я избера за жена и какво не ?

Ми ако вземеш изродката печелиш повече Corruption,но така или иначе ше се биеш с последния бос,то нито го боли,нито го сърби,ако станеш твърде зъл той щи каже,че не би допуснал да станеш по зъл от него и ще се биете за кулата...не съм играл като по-малко зъл,но предполагам,че ще ти каже,че си поредният герой,който му пречи да завладее света,така или иначе не знам да има разлика,но по-добре е да вземеш изродката,щото ако запазиш старата тя нема да ти даде бонус за минионите,поне аз така мисля...а тая ти дава бонус :)[/quote

]дава на кафевите и сините

А ОК,аз просто предполагах,играх като много зъл и затва:)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com