Ето едно видео какво става като си пусна компютъра
Предупреждавам че не е нито интересно, нито блести с нещо кой знае какво и дори е с лошо качество. Който познае какво вижда получава усмивка по радиото
http://ivanatora.homelinux.net/pc_start.avi
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 14:20
Нещо не отваря линка :/
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
TheNightmare
Заглавие:
Публикувано на: 05 Юли 2007 19:21
Не знам за LILO ама в GRUB може да се направи и анимирано. На SUSE например покраи коледните празници GRUB става някъв снежен и се разхождат пингвинчета с коледни шапчици. Linux Rulzzz!!!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения