Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 01 Юли 2007 11:38

Много,много,много ти благодаря!Значи от първия линк свялям второто а от втория-поледното?Нещо такова ли?(извинявам се за глупавия въпрос)И пак много благодаря! :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Юли 2007 11:47

А крака е във втория линк последното?А след като ги сложа трябва ли наново да инсталирам играта или само си ги активирам?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Юли 2007 14:19

Май пак бъркам нещо,щото като кликам на пача и ми дава грешка-installation destination is not found.Знам че ставам мн досаден ама да не да не правя нещо както трябва или......

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Юли 2007 14:35

Ми аз го правя ама пача не тръгва.праяя кот ми кааш пък не ще...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Юли 2007 14:55

Значи ше я инсталирам,слагам пача и най-накрая крака.ся ше проам дано да стане.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Юли 2007 15:14

ДА СТАНААА.Благодаря ти,Brain.Много ти благодаря само ти ми обърна внимание.Сега контролите са проблем колкото и да ги оправям все стрелянето от ктрл или ентър се нестават ама както и да е.Мисля да си сложа тва за мишката ама да не бързам че ше разбицам нещо.Пак ти благодаря,благодаря(по около 100000 пъти още) :wink: :) :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Юли 2007 15:58

Хммм,нестав нещо.правя го пък.....изобщо ако мойш ми кайш контролите за клавиатурата поне,за стреляне ала бала,че уж ги оправям пък нищо.Пак да благодаря иначе за всички съвети. :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Юли 2007 16:18

Златен си,Златен си,Златен си,Златен си,Златен си,Златен си,Златен си,Златен си,Златен си,Златен си,Златен си,Златен си,Златен си,Златен си,Златен си,vЗлатен си,Златен си,Златен си,Златен си,Златен си,Златен си,

Малеее,мн благодаря наистина много.Направоне ми се мисли какво щях да правя без съветите ти.Благодаря!Остава да си намаля детайлите и щ се заблъсквам! :) :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com