Автор |
Съобщение |
b0neS
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2004 23:52
.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2004 00:02
b0neS написа: Та само с един фраг го водиш! И за накрая - това е отборна игра! Това, че в масовите сървъри всеки гледа да прави фрагове си е негов проблем!
А истината е че никой не я играе така като е замислена - като отборен,тактически екшън с разчупени елементи и геймплей.Просто в този си вид има заглавия,които са класи на нея.Но в начинът "кой е най-добър,защото има най-много фрагчета?",както всички я практикуват.Никой не търси новите екшъни защото докато се научи поне за седмица няма да е "първи в мрежата,с най-добра статистика и т.н".
|
|
|
|
|
Infinite
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2004 00:03
хахахха,абе щом и b0neS взе да разбира от цс значи работата стана сериозна-шега,не ми скачай,че тогава аз ще пукна да се смея.значи да обясня защо пуснах шотчето-еми чисто и просто за кеф (и малко заради това да се похваля)(ама не ме разбирате правилно)-просто пичове,аз не съм играл от години тази игричка и когато видях че съм първи (както в отбора,така и на картата(и то непозната карта)) се накефих много и реших да споделя радостта си с вас. цс е отборна игра и това си го знам много добре и там е работата-никва отборна игра няма по тея сървари,егати.влезна някаде и всеки купува калащници и м-ки и тръгва за фрагове-няма отбор,няма нищо.затова и играя по 1 час на ден макс.
___________________________________ Every moment is another chance
|
|
|
|
|
b0neS
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2004 03:01
.
|
|
|
|
|
Infinite
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2004 03:38
b0neS написа: Шега бе шега!
хехехе,ами ние си имаме шегобиец в форума,хехех-поздравления b0neS-успя да ме развеселиш преди лягане,хехе.ами добре-всичко,което каза е вярно (това искаше да чуеш нали-еми заповядай,със здраве да си го четеш),хехе.само искам да дооточня някои незначителни неща: никаде не съм казал че съм геймър,даже аз игри почти на джиткам-не ми остава време.затова даже час отделен на контрата и е много това дето каза,че щом веднъж се научиш да играеш няма да забравиш никога-ок,няма проблем.ама си помисли реално какво означа това-все едно да кажеш че insomnia (понеже нали играеш уар),че като веднъж се е научил да играе уар и после не играе,да речем 1-2 годинки и като почне още с първата среща,да речем срещу [seety]saint (сигурно не съм го написал правилно-простено ми е (не съм геймър) и го бие размазващо просто (не че невярвам в това),но помисли дали наистина ще успее без тренировки (та нали за големите турнири се готвят с по 10-20 часа игра не ден).едно е да играеш по цели нощи,друго по 1 час да речем.получава се нещо от сорта знам,но немога като си про-поздравления,радвам се че има такива сред нас (много даже) а за шотчето съжалявам,че го пуснах-ако знаех,че ще те "засегна" с тези незначителни фрагове-повярвай ми нямаше да го постна (напълно искрен съм) п.П:Искам да се извиня на Резидент,че по този начин се развиха нещата (заради моя шот-излишни "мнения")-Извинявам се приятел,повярвай не исках така да се получи.затова ще си едитна поста венага еми това е,b0neS пожелавам ти успешна прогейм кариера-вярвам в теб
___________________________________ Every moment is another chance
|
|
|
|
|
Spi9er
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2004 09:21
Бонес айде са да не се хвалим за ЦС .... смятам 4е нау4и кой са най добрите във сървара на Евроком хаха понякога аз понякога ти ние сме = с тебе така 4е... а ка4и си я пак бе с тебе ми е некво весело да играя са играеме Ресидент, Ман Ун играе от на6ия отбор праиме мазало така 4е.. айде ка4и я и да се запо4ваме
П.С 6отовете ги пуснах по съ6тата при4ина като еминем4о
___________________________________ NeW PC - NoVeMbEr!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2004 10:27
spider_lakers написа: Бонес айде са да не се хвалим за ЦС .... смятам 4е нау4и кой са най добрите във сървара на Евроком хаха понякога аз понякога ти ние сме = с тебе така 4е... а ка4и си я пак бе с тебе ми е некво весело да играя са играеме Ресидент, Ман Ун играе от на6ия отбор праиме мазало така 4е.. айде ка4и я и да се запо4ваме П.С 6отовете ги пуснах по съ6тата при4ина като еминем4о
Айде най-после да се намерим в някой сървър а????
Аз сега ще поджиткам в ОптиЛАН или в [BG] сървъра,ако бачкат поне до 1 ше съм там.Идвайте да ви мачкам! Айде да не се излагам.
Еминем4о,Кокал само да не се скарате сега.Ако ше си акзвате нещо лично има си Лични съобщения,не се карайте в темата.
EDIT - мда ОптиЛАН не бачка а другите 2 сървъра са фрашкани догоре.
|
|
|
|
|
b0neS
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2004 13:07
.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2004 16:56
Hora sega 4ak vzemah izdanieto ako moga taka da go nareka na emporio . Ta kajete pls kak da q podkaram vse iska toq vstdlib.ddl a gledam 4e i na vas vi go e iskal ama kak go opravihte ? I 10x
|
|
|
|
|
morron
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Окт 2004 18:19
гост написа: Hora sega 4ak vzemah izdanieto ako moga taka da go nareka na emporio . Ta kajete pls kak da q podkaram vse iska toq vstdlib.ddl a gledam 4e i na vas vi go e iskal ama kak go opravihte ? I 10x
Аз проблема с файла го оправих като си взех Luzifer special edition
|
|
|
|
|
weenie111
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Фев 2005 22:51
Кажете малко сървали освен тези :
server 1: cs1.data.bg:27015
server 2: cs1.data.bg:27016
server 3: cs1.data.bg:27017
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2005 14:28
защо не мога да играя?Като искам да влезна ми пише че ми трябва някъв протокол
|
|
|
|
|
Spi9er
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2005 15:48
Anonymous написа: защо не мога да играя?Като искам да влезна ми пише че ми трябва някъв протокол
ами като ти го иска си го тегли6! В дата.бг ги има! аз си ги изтеглих! после малко се измъ4их с ка4ването им! но все пак мисията бе6е успе6на и сега пукам с пълна сила!
___________________________________ NeW PC - NoVeMbEr!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2005 16:36
какво да напиша точно?Малко инфо за качването няма да е излишно...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Фев 2005 20:29
Anonymous написа: какво да напиша точно?Малко инфо за качването няма да е излишно...
PLS!!!
|
|
|
|
|
fastsamorai
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Юни 2007 19:48
А хора как да се опрява инсталирах играта.Изтеглих обновленията и като искам да влизам да влизам в сървър и ми дава некав параграф 7 да се изпълни, какво е това как да го оправя?И какво трябваше да се пише,за да тръгне.ПЛС кажете.
___________________________________ Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|