Ей хорица, геймъри щури, я дайте някоя свежа идея за игра подобна като жанр на Принца от Персия, врътнах ги вече трите и ми си играе нещо подобно:)
Предварително благодаря за отзивчивистта:)
___________________________________ because smile is the shortest way from heart to heart
20 Юли 2006 08:25 Мнения: 987 Местоположение: In The Middle Of Nowhere
Заглавие:
Публикувано на: 26 Мар 2007 10:47
Assassin's creed, но май още не е излязла, пък и едва ли ще те тръгне.
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
Точно костенурките нинджа само за акробатика става дума но и Devil May Cry3 наистина ще ти хареса доста.
Sick boy
Заглавие:
Публикувано на: 26 Мар 2007 20:24
Играйте Девила любимата ми игра и костенурките нинджа макар че филма ме изкефи доста се пак ми беше любимото детско и не можех да мина туко така без да гледам "игралната"версия
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
Fable: The Lost Chapters, Legend of Zelda: Ocarian of Time, Legend of Zelda: Majora's Mask.
Ако се сетя нещо неспоменато ще пиша.
И така, малко да си похейтя и аз. Когато една дума завършва в единствено число на -ия множественото число се пише с -ии, а не с -ий, например пицаджия - пицаджии, бояджия - бояджии, тенекия - тенекии, сергия - сергии и т.н.
Просто не мога да оставя една от любимите си серии игри спомената по този начин... нервя се, въпреки, че и аз често правя грешки...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения