Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Medieval 2 TW: Bulgars Mod
Публикувано на: 25 Мар 2007 01:06

Хора, прекарах четири часа в ровене из интернет и опити, и с огорчение казвам: Не мога!

Не мога сам да направя мод с Българска фракция в Medieval II: Total War, макар че страшно ми се иска. Нямам нужните познания, мамка му. Мога да подбера информация, да измисля гербовете, владетелите и всичко останало, но за интегрирането им в играта ще са необходими хора, които са запознати с правенето на модове.

Има ли такива люде тук, и ще можем ли до няколко месеца да се насладим на мод с най-великата нация в най-великата стратегическа игра? :)

http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=83090
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=83515
Ако на някой това му говори нещо, и иска да помогне за направата на мода, да свирка в тази тема.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Мар 2007 15:14

До колкото знам в експанжъна на Медиевал ще има България а даже и Волга България така че няма да е нужно от такива експанжъни :P

А доколкото за играта , единствения и недостатък според мен е че няма България всичко друго и е перфектно :P

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Мар 2007 16:53

От къде знаеш ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Мар 2007 17:56

Видях го тук в темата за играта и се поразрових из форумите и намерих няква дискусия където обсъждаха кой да бъде включен (много малко искаха България) , но един пич даде информация която твърди че е реална в която пишеше за експанжъна и за това че ще има Bulgaria и Volga Bulgar (eстествено и други нови фракций ще има ) :wink: .

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Мар 2007 18:07

Krissan написа:
Видях го тук в темата за играта и се поразрових из форумите и намерих няква дискусия където обсъждаха кой да бъде включен (много малко искаха България) , но един пич даде информация която твърди че е реална в която пишеше за експанжъна и за това че ще има Bulgaria и Volga Bulgar (eстествено и други нови фракций ще има ) :wink: .

И аз това подучух...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Мар 2007 17:13

Видях същото инфо, оказа се за Medieval 1.

Прочее, вижте този форум: http://www.takeforum.com/btw/index.php?mforum=btw
Пичовете казват, че са на седмица-две от завършването на мода, в който ще имаме изцяло нова Българска фракция.
Искам скоро! :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com