Автор |
Съобщение |
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Return to Castle Wolfenstein - запънах се... Публикувано на: 23 Яну 2007 00:54
Сложих си игрицата, грозничка е, но не е за пренебрегване. Щях да и се кефя по-вече, ако я бях играл, когато е излязла, но това настрана... Запънах се и не знам какво да правя. Не трябва да убивам последният войник, за да ми отвори портата, след като се пъхна в камиона, но като искам да отида до камиона, той ме вижда и вдига алармата, а това в нивото не е позволено. Долу със трита скирйншота давам допълнение на проблема си.
Золдатинът и камиона
Шот за мисята ми 1ва част
Шот за мисята ми 2ра част
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 13:23
Виждам, че май си пречукал един гард до ремаркето на камион, или греша? Вероятно вижда трупа, а не тебе В случай, че греша пробвай не директно да влезеш, ами, се прикрий покрай кашоните и тогава влез. Но пак си мясле, че вижда трупа на гарда до камиона, ако е труп естествено
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 13:43
Хикс написа: Виждам, че май си пречукал един гард до ремаркето на камион, или греша? Вероятно вижда трупа, а не тебе В случай, че греша пробвай не директно да влезеш, ами, се прикрий покрай кашоните и тогава влез. Но пак си мясле, че вижда трупа на гарда до камиона, ако е труп естествено
Не го вижда 100% . И къде са тея кашони? откъдето и да мина ме вижда така или иначе...
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 14:28
Polivacha® написа: Хикс написа: Виждам, че май си пречукал един гард до ремаркето на камион, или греша? Вероятно вижда трупа, а не тебе В случай, че греша пробвай не директно да влезеш, ами, се прикрий покрай кашоните и тогава влез. Но пак си мясле, че вижда трупа на гарда до камиона, ако е труп естествено Не го вижда 100% . И къде са тея кашони? откъдето и да мина ме вижда така или иначе...
Кашоните, под навеса, до който е спрял камиона А иначе ти не обясни - тръгва ли въобще камиона, като влезеш в него?
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 14:49
Хикс написа: Polivacha® написа: Хикс написа: Виждам, че май си пречукал един гард до ремаркето на камион, или греша? Вероятно вижда трупа, а не тебе В случай, че греша пробвай не директно да влезеш, ами, се прикрий покрай кашоните и тогава влез. Но пак си мясле, че вижда трупа на гарда до камиона, ако е труп естествено Не го вижда 100% . И къде са тея кашони? откъдето и да мина ме вижда така или иначе... Кашоните, под навеса, до който е спрял камиона А иначе ти не обясни - тръгва ли въобще камиона, като влезеш в него?
Като тръгна към него, войникът ме вижда и край с играта ми. Целта е да вляза в него.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 15:15
Аз тая мисия преди 5 години я играх.Еми опитай се да се скатаеш по кашоните,най-добре тичай на спринт,просто друг начин като гледам няма.Може да се прикриеш зад камиона и да удариш един спринт и веднага да се мушнеш.
бтв:що си спомням,че аз се мушнах в камиона на друго място .
|
|
|
Поливача
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2007 17:17
Indiana Jones™ написа: Опитай се да влезеш в камиона без да те види гада. Ето и walkthrough: http://www.planetwolfenstein.com/sp/walk/m3l1.shtml
Еми, както и подозирах, въпреки, че става невъзможно да минеш нивото, играта не свършва! Старичка е и за тва ще да е.
Иначе на теб Джоунс, благодоря, това го разбрах от един от скрийншотите, където золдатинът спокойно патрулира, а при мен е забил на място...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|