19 Юни 2003 17:19 Мнения: 106 Местоположение: In the middle of царевичака
В момента играе: Carom3D
Заглавие: Препоръчайте ми игра...
Публикувано на: 17 Дек 2006 15:18
Може ли да ми предложите някоя игра от сорта на 80 Days. Миналата година я играх и ми хареса, но бързо ми омръзна. Може ле да предложите някоя, но да не е като Syberia (да не се придвижвам с цъкане на мишката, а с клавиатурата ).
Може ли да ми предложите някоя игра от сорта на 80 Days. Миналата година я играх и ми хареса, но бързо ми омръзна. Може ле да предложите някоя, но да не е като Syberia (да не се придвижвам с цъкане на мишката, а с клавиатурата ).
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Nike?
19 Юни 2003 17:19 Мнения: 106 Местоположение: In the middle of царевичака
В момента играе: Carom3D
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2006 15:59
Благодаря, но това е ролева игра, а аз искам някой адвенчър.
Все пак ще я пробвам
Ако имате други идеи, давайте
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
Cpl. D.Hicks
14 Сеп 2003 12:14 Мнения: 1302 Местоположение: У гъзъ на Географията
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
Lord of the dreams
16 Сеп 2006 11:50 Мнения: 884 Местоположение: In front of the computer
Заглавие:
Публикувано на: 17 Дек 2006 19:21
Nike2 написа:
Благодаря, но това е ролева игра, а аз искам някой адвенчър. Все пак ще я пробвам Ако имате други идеи, давайте
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения