Заглавие: Помощ... Имам нужда от съвет
Здравейте ,много ще съм благодарен ако отделите някоя друга минутка да изкажете вашето мнение ...
Така взех си лаптоп Acer AspireVX15 Преди около не повече от 7-8 дена(втора употреба) все още има 1 год. гаранция към Технополис.
В началото всичко си беше добре зареждаше бързо всичко си вървеше ок, до момента в ,който не си наистеглих игричките ми (League of Legends/Dota 2/CSGO/World of warcraft mist of pandaria i fortnine) Със времето постепено забелязах забавяне при самите процеси (отнема му повечко време да ги зареди ,което е смешно за този лаптоп) примерно ако се опитам да отворя League of Legends и в същото време Spotify Примерно или браузъра ми му отнема 30сек+ за да зареди един никакъв процес и да стартира лобито на играта .... За параметрите му това не трябва и да го усеща .
Каква може да е причината за това нямам вируси доколкото ми е известно сканирвам го чистех Кеш Памета не държа излишни файлове и паметта ми е на едва 30% запълнена.
Горе долу разбирам от компютри и имам някаква представа но не толкова богата информация поразрових се в интернет случайно ако открия нещо но не успях и реших да се допитам до ВАС благодаря предварително ....Съжалявам ако има правописни грешки не ме съдете ^_^