30 Ное 2010 17:34 Мнения: 24 Местоположение: Internet
Заглавие: Съвет за RAM памет
Публикувано на: 22 Мар 2015 22:52
Става въпрос за един лаптоп със следните параметри:
CPU: Intel Core i5-460m (2 x 2.5GHz) GPU: ATI Mobility Radeon 5650 (1GB) RAM: 6GB (1x4GB & 1x2GB) DDR3 1333MHz
Така е купен и работи идеално.
Понеже смятам да си преместя платката с 4-те GB RAM на друг лаптоп, въпросът ми е тази конфигурация от процесор и видеокарта дали ще работи нормално с 2GB RAM? Операционната система е Windows 7. Официалните изисквания са 1.5GB RAM за нея, но се чудя дали като процесора и видеокартата не са чак толкова слаби ще има проблем да е с 2GB. И да уточня, че лаптопът ще се използва САМО за браузване в нета, разглеждане на снимки и слушане на музика.
___________________________________ SOSNewYork
Krasen
21 Юли 2003 12:24 Мнения: 358 Местоположение: Варна, Вл-во Границата м/у циганската махала :)
Заглавие: Re: Съвет за RAM памет
Публикувано на: 27 Мар 2015 23:44
2 GB e много малко за модерен браузър. Като си отвориш 3-4 таба и рама ще свърши и компютъра ще е прекалено бавен. На майка ми лаптопа е с XP и е с 2 ГБ рам и едвам издържам, а пък за win 7 не ми се мисли
___________________________________ "At the end of your road mine begins."
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения