Здравейте моля ви помогнете ми какво да го правя този монитор, значи той се сцепва да пищи и то още от как го взех, модела му е Samsung SyncMaster 943NW. Значи не ме интересува от какво предполагате, че е, четох много теми по въпроса и има много причини заради който може би пищи. Та пробвах, както много хора ми казваха, да намаля херците, та той и на 59 херца и на 75 си е се тая, все си пищи. Преди го държах на 60 херца и като взе да ми писва се разрових и ми казаха да го сваля на по малко и на колко и да го свалям все си пищи та го качих на 75 херца поне да знае за кво пищи.
Все пак ако знаете какво да го права ми помогне, както казах ми е се тая от какво пищи искам да знам как да го оправа?...
Гост
Заглавие: Re: Монитора ми пищи???
Публикувано на: 07 Яну 2013 00:43
Слагай яркостта на макс и ми кажи дали още пищи. И аз имах подобен проблем, който така и не реших.
tzar_Dani
Публикувано на: 08 Яну 2013 15:16
Admiral General Moot написа:
Слагай яркостта на макс и ми кажи дали още пищи. И аз имах подобен проблем, който така и не реших.
Пак пищи ама по слабо и звукът е в по високи честоти.
Гост
Публикувано на: 09 Яну 2013 13:13
Същото беше и при мене, имах LG монитор, ама не мога да ти помогна повече от това.
tzar_Dani
Публикувано на: 09 Яну 2013 17:48
Същото беше и при мене, имах LG монитор, ама не мога да ти помогна повече от това.
Те много хора се оплакват от същия проблем и все с LSD монитори, но благодаря все пак!
Гост
Публикувано на: 09 Яну 2013 21:12
tzar_Dani написа:
Те много хора се оплакват от същия проблем и все с LSD
Пробвай meth
tzar_Dani
Публикувано на: 09 Яну 2013 22:56
tzar_Dani написа:
Те много хора се оплакват от същия проблем и все с LSD
Пробвай meth
Какво е това meth?
dx4
29 Апр 2002 18:52 Мнения: 424 Местоположение: Sofia
Публикувано на: 11 Яну 2013 14:04
Абсолютно същия монитор на Work почна да издава гадния звук и отиде на боклука няма смисъл от ремонт на подобен монитор.Купи си нов.
___________________________________ it's never easy....
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения