Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Mnogo seriozen problem
Публикувано на: 11 Сеп 2012 15:14

Imam mn seriozen problem s shibaniq mi komputar. Kupen e predi 2 godini g/d e dobur

CPU Type :DualCore Intel Pentium E5300, 2600 MHz (13 x 200)
Video Adapter: NVIDIA GeForce 210 (512 MB)
Motherboard Name :ASRock G41M-VS2 (1 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, LAN)
OS Name:Microsoft Windows 7 Ultimate 2GB ram

Kupih go bez windows i go zanesoh na tehnik toi mu sloji windows xp profesional i si4ko beshe ok minaha 5-6-7 meseca i shtaigata se razvali, pak go zanesohme 4oveka go opravi i sled 5-6 meseca pak se preeba beh malko iznerven (ama az sum si vinoven shtot mn go tovarih i mn igraeh) 4e tolkova burzo se preebava zatova vikam aide az she go oprava sam. spravih se, no toq put se razvali mn burzo za okolo mesec i neshto, postoqnno pregrqva po hilqda puti na den polu4avam sin ekran i t.n. posle go slojih na win7 izdarja po dulgo ama pak se preebava mn barzo, prosto nz kakuv e problema nemoga da si obqsnq... molq pomognete (skype: dark-angel-96) :IMNOOB:

Профил

Latinica
Аватар
Заглавие: Re: Mnogo seriozen problem
Публикувано на: 11 Сеп 2012 18:26

mi ot pusenceto na maika ti e

na duner lyha

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Публикувано на: 15 Сеп 2012 01:54

Сериозният проблем е, че машината ти е калпаво сглобена.. Сигурно всъщност е готова конфигурация от мултиДрама/jarcomputers/ardes или някви други дето готовите им конфигурации са с боклуци. Не си виновен, че играеш игри. Просто си задели парички и кажи тук бюжет, за да ти сглобим нещо по-надежно :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Сеп 2012 23:11

Аиде пак форумните разбирачи дето винаги значт повече от професионалните техници на мултирама, щото знаят кой процесор в кой сокет се слага и вече са специалисти... Просто компютъра е прекалено слаб. В 2012 година да работиш с 2 ГБ рам нормално да ти прави проблеми

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Публикувано на: 10 Окт 2012 22:53

Те там са точно професионални техници... Балък :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com