Заглавие: Споделете вашто мнение за проблема Публикувано на: 29 Юни 2012 18:46
Привет става въпрос за външен хард диск по точно за Western Digital My Passport Essential SE 1TB ( USB 2.0 + USB 3.0) : WDBACX0010BBK въпросното устройство е закупено от Муртирама . И какво следва след няколко месеца се срина целия хард изгубих близо 500гб. с инфо . но карай си рекох случва се а и тогава си направих копие на информацията .Занесох харда в магазина от там ми казаха ,че трябва да изчакам няколко дни до като установят какво му е . Но в договора пише ,че ремонта срока за изпърнение е 1 месец . Какво винаги става на умници те им е нужно 30 дена да установят ,че не могат да възстановят даните.След подмяната с нов след време се скапа и той . Обаче вече изгубих такава информация която ем е лична ем нямам копие на нея . И сега Просто си късам нервите . Въпроса ми е можели да ми врунат парите за закупеното средство при условие ,че не е посочена такава кауза в договора . И бихте ли ме насочили към качествен и доказал се продукт . Моля за отзиви от хора които са имали подобен проблем . И ако случайно някои има идея как да поткарам диска да сподели . На OC Win 7 лаптоп изписва ми само , че трябва да го форматира а това не е удачно за мен мерси .
Дано да не съм объркал раздела да ме извинят модераторите .
|