Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Споделете вашто мнение за проблема
Публикувано на: 29 Юни 2012 18:46

Привет става въпрос за външен хард диск по точно за Western Digital My Passport Essential SE 1TB ( USB 2.0 + USB 3.0) : WDBACX0010BBK въпросното устройство е закупено от Муртирама . И какво следва след няколко месеца се срина целия хард изгубих близо 500гб. с инфо . но карай си рекох случва се а и тогава си направих копие на информацията .Занесох харда в магазина от там ми казаха ,че трябва да изчакам няколко дни до като установят какво му е . Но в договора пише ,че ремонта срока за изпърнение е 1 месец . Какво винаги става на умници те им е нужно 30 дена да установят ,че не могат да възстановят даните.След подмяната с нов след време се скапа и той . Обаче вече изгубих такава информация която ем е лична ем нямам копие на нея . И сега Просто си късам нервите .
Въпроса ми е можели да ми врунат парите за закупеното средство при условие ,че не е посочена такава кауза в договора .
И бихте ли ме насочили към качествен и доказал се продукт . Моля за отзиви от хора които са имали подобен проблем .
И ако случайно някои има идея как да поткарам диска да сподели .
На OC Win 7 лаптоп изписва ми само , че трябва да го форматира а това не е удачно за мен мерси .

Дано да не съм объркал раздела да ме извинят модераторите .

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com