Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Напътствие в избора за видео карта
Публикувано на: 24 Окт 2011 15:36

Чеудех се дали захранването ми ще издържи на тази видео карта (InnoVision GT440 GDDR5 128bit 1024mb). Захранването ми е RexPower 350w.

Моля ви за помощ, защото не искам да ми изгори нещо на втория ден, а след няколко дена вземам парите и отивам да си купя видео картата... :IMNOOB:

Профил Skype

Аватар
Заглавие: Re: Напътствие в избора за видео карта
Публикувано на: 24 Окт 2011 16:00

350 не е много, аз не бих рискувал. Кажи си цялата конфигурация.
И най-добре питай тия от които ще си я поръчваш :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2011 16:03

Ето направо screenshot на кошницата ми :D

http://prikachi.com/images/979/3961979R.jpg

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2011 16:46

това 350 вата захранване няма да ти свърши работа по добре си вземи едно 460 вата и си готов. http://iskampc.com/460w-cooler-master-e ... er-nn.html

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Окт 2011 17:02

То е лесно да се каже, обаче парите ми са проблем... имам само за 1 видео карта и край...

Ако захранването ми няма да върши никаква работа, кажете кое от двете е по-добро (предпочитам да е мултирама, тъй като съм от Русе и те имат магазин тук)
http://www.multirama.bg/product/4093/za ... a-pfc.html

или

http://iskampc.com/460w-cooler-master-e ... er-nn.html

Профил Skype

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Публикувано на: 24 Окт 2011 20:32

Cooler Master се изявяват по-добре при захранванията според моят опит и според използването им от хората! Взимай Cooler Master-а и няма да имаш грижи, но знай, че захранването е нещо важно, и е много важно да е качествено, за да няма после "ох изгоря ми процесора и видеокартата, и сега ще трябва да давам 200-300 лева за нова видеокарта и процесор вместо да бях дал 20-30 лева отгоре за по-качествено захранване и да нямам грижи" :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Окт 2011 15:11

Всъщност се ориентирах към тази видео карта http://www.multirama.bg/product/9833/vi ... pci-e.html

Днес ходих до multirama и там ми казаха че с моето захранване ще си играя без проблем, а ако случайно няма достатъчно мощност, изобщо няма да ми тръгне компа, или пък ще ми изгори захранването. Мисля че за 20 лева отгоре си заслужава повече от gt 440, а пък ако не дай Боже не ми стига силата на захранването ще искам пари на заем от някой за ново :D

П.П. съжалявам ако допускам грешки и повторения, но съм много ентусиазиран относно голямата (за мен най-вече) покупка. :P

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Окт 2011 18:31

Може да локвате вече, купих си видео картата. AMD Radeon HD 6670 със старо захранване :D За сега нямам проблеми, да се надяваме че и занапред ще е така. :P

Профил Skype

Аватар
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
Публикувано на: 26 Окт 2011 19:20

Не пробвай да я клокваш, че ще се сбогуваш със захранването :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Окт 2011 21:09

Metr0to написа:
Не пробвай да я клокваш, че ще се сбогуваш със захранването :lol:

Аз говорех за заключване на темата...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 27 Окт 2011 08:20

Иоан написа:
:D За сега нямам проблеми, да се надяваме че и занапред ще е така. :P

Ето това говореше ти бе глупак... Я мисли малко какво пишеш, че после прави забележки

И всъщност закакво я направи тази тема. За де се изфукаш, че ще си купуваш няк'ва ебана карта ли? Защото гледам на никой не послуша съвета, ами само пишеш "ориентирах се към това", "няма да си взимам ново захранване" Т'ва ако трябва да е хвалене не ми се хвали с твоя боклук защото аз съм с HD 6970 2GB! Мислиш си, че е чудо голямо като си с 6670 :lol: хахаха

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Окт 2011 14:58

Metr0to написа:
Иоан написа:
:D За сега нямам проблеми, да се надяваме че и занапред ще е така. :P

Ето това говореше ти бе глупак... Я мисли малко какво пишеш, че после прави забележки

И всъщност закакво я направи тази тема. За де се изфукаш, че ще си купуваш няк'ва ебана карта ли? Защото гледам на никой не послуша съвета, ами само пишеш "ориентирах се към това", "няма да си взимам ново захранване" Т'ва ако трябва да е хвалене не ми се хвали с твоя боклук защото аз съм с HD 6970 2GB! Мислиш си, че е чудо голямо като си с 6670 :lol: хахаха

На никой не послушах съвета ли ?!? Аз възнамерявам да си взема ново захранване в най-скоро време, и по коментарите се ориентирах какво да взема ! А това че ти си с по-хубава карта въобще не ме интересува. И да, куцам малко в технологиите и за това постоянно си променям решението защото не знам кой е най-добрия избор !

И ако ще ме обиждаш така, си намери някой друг балък на кого да си изкарваш комплексите...

Благодаря на всички, които ми дадоха съвети, помогнахте ми наистина много ! :)

п.п. ако ще се заяждаш с мен ми пиши на лично, поне да не става сеир тук -.-

Профил Skype

Публикувано на: 20 Юни 2012 02:41

Love_Kittens ти си бил много жалък маструбатор. Да не ти лепнат клавишите, че така скачаш на момчето без причина.

А по темата: И аз си търся видеокарта за моята машина (Celeron D 3.46GHz LGA 775 socket, RAM 2GB DDR2 533). Искам да разцъквам единствено League of legends на максимум quiality без да ми трови fps-то. На сайта ми иска карта с поне 512мб собствена памет, а за шина нищо не казва. Някакви съвети с каква карта ще мина най тънко. Ако се наложи ще сложа още RAM и ще си взема двуядрен процесор... Захранването ми е 350W на FSP Group.
Благодаря на отзовалите се.

Профил

Публикувано на: 20 Юни 2012 21:15

Хахахахахаха гледам и се смея :D ! Тоя балък Love_Kittens и на мен ми скача по темите ама както и да е .... обаче в всяка тема се насира яко :D ! 1во - CoolerMaster и захранване :D:D:D пичага слезни на земята ! Тея захранвания гърмят като пиратките на Нова година ... Най- качественото захранване е Seasonic !!! Corsair , Fortron , Chieftec също не са лош избор но навсякаде казват Seasonic ! 2ро - най често от захранване гори дъно ... 3то - той пича го написа де ама на нас какво ни пука каква карта имаш :D ! 4то - май излезе че ти се фукаш а не момчето :D - смешко ! Има хора и като нас които немогат да си позволят всичко топ на пазара !!! Ще дойде ден ... или поне се надявам де .. в който мама и тате няма да ти купуват дранкулките и ще видиш за какво ти говоря ! Еее ако си мамино детенце в което не се и самнявам няма да го разбереш де ама ... На тема хардуер виждам че си много бос и има доста да четеш ... колкото до нещата от живота се вижда че мама и тате имат яко кинти !

По темата : честито за картата ! Правилния избор... Според мен няма да имаш проблем дори с това захранване ! Все пак помисли завбъдеще и за това !

Поздрави !

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юни 2012 01:25

tupacavelinow написа:
Хахахахахаха гледам и се смея :D ! Тоя балък Love_Kittens и на мен ми скача по темите ама както и да е .... обаче в всяка тема се насира яко :D ! 1во - CoolerMaster и захранване :D:D:D пичага слезни на земята ! Тея захранвания гърмят като пиратките на Нова година ... Най- качественото захранване е Seasonic !!! Corsair , Fortron , Chieftec също не са лош избор но навсякаде казват Seasonic ! 2ро - най често от захранване гори дъно ... 3то - той пича го написа де ама на нас какво ни пука каква карта имаш :D ! 4то - май излезе че ти се фукаш а не момчето :D - смешко ! Има хора и като нас които немогат да си позволят всичко топ на пазара !!! Ще дойде ден ... или поне се надявам де .. в който мама и тате няма да ти купуват дранкулките и ще видиш за какво ти говоря ! Еее ако си мамино детенце в което не се и самнявам няма да го разбереш де ама ... На тема хардуер виждам че си много бос и има доста да четеш ... колкото до нещата от живота се вижда че мама и тате имат яко кинти !

По темата : честито за картата ! Правилния избор... Според мен няма да имаш проблем дори с това захранване ! Все пак помисли завбъдеще и за това !

Поздрави !

Ало, мършо, я ти слизай на земята! Откога Cooler Master издухаха Fortron си нямаш и на идея... CM са едни от най-качествените, не знам за какви гърмежи говориш. На тебе пишката и мозъка ти гърмят май... Такъв прост "специалист" по хардуер не съм виждал. Моля те изръси я тая глупост за CM захранванията в hardwarebg.com да видиш как ще те хейтят и ще натрупаш ръчички надолу към коментара си! Моля те скрий се и се научи кое е качествено и кое некачествено. Сега остава да кажеш и че Bulldozer-ите са best gaming cpu и те признавам за ултра бавноразвиващ!

Профил

Публикувано на: 22 Юни 2012 18:39

И сега какво ? Щом в hardwarebg го пише значи е закон за всички :D Много си смешен сериозно ... от самолет си личи че си с CM :D ... Незначи че като са те излъгали да си купиш това дърво то е най- доброто !!! Просто ти си един от преебаните ... не се притеснявай не си само ти така ... всички незнайковци като теб се преебават :D

Колкото до обидите ти ... време е малко да се поспреш ... съвет ! Щото в крайна сметка от мен боя няма да си изядеш ама някаде ще удариш на камък ......

Профил

Публикувано на: 22 Юни 2012 18:39

И сега какво ? Щом в hardwarebg го пише значи е закон за всички :D Много си смешен сериозно ... от самолет си личи че си с CM :D ... Незначи че като са те излъгали да си купиш това дърво то е най- доброто !!! Просто ти си един от преебаните ... не се притеснявай не си само ти така ... всички незнайковци като теб се преебават :D

Колкото до обидите ти ... време е малко да се поспреш ... съвет ! Щото в крайна сметка от мен боя няма да си изядеш ама някаде ще удариш на камък ......

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юни 2012 08:00

Никога не прави компромиси със захранването. Взимаш си Chieftec 500 вата и чак тогава мислиш за видеота и тем подобни.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com