Мъдри хора са казали: "много добре не е на добре".
Правя уебсайт с онлайн магазин, където по default под изображението на продукта се изписва цената, после валутата, след това за колко броя става въпрос. Трябва да го променя, така че първо да излиза валутата, след това цената. Не съм писал аз кода и трябва да се ровя из php-то. Намерих кода, който изписва цената, но то го изкарва вече готово с цена + валута. Може би трябва да потърся самото генериране на цената къде става, ще пусна масово търсене в съдържанието на всички php-та за променливата на цената, би трябвало да излезе.
Уж намерих къде трябва да разменя местата на двете неща, ама не се получава, очевидно не е това мястото.
Странно. Имам
Код:
echo $this->currencyHelper->format($price->price_value_with_tax,$price->price_currency_id);
Ако коментирам "$price->price_value_with_tax,", цената се умножава 37.71 пъти.
Ако коментирам ",$price->price_currency_id", нищо не се променя.
Ако заместя едното със String, цялото нещо изчезва.
Ако им разменя местата, вместо правилната валута ми излиза някакъв изключително странен знак.
Явно няма да стане от тука...
Пуснах дебъг да видя ръкетите към базата данни, обаче с нищо не ми помогна, все още си губя времето по този проблем.
Update (2 часа и половина след оригиналния пост): накрая потърсих в гугъл, влязох в конфигурацията в backend-а и го оправих.
Fuck :)
Сега, някои неща на сайта за залепени едно до друго, трябва да направя място, елементарна CSS играчка би трябвало да е.
Просто беше, дори се разсеях преди да приложа промените в Live сайта.
Сега, малко текст да заместя в language файловете...
Кви са тея бавни сЕрвЕри, ftp-то 10 секунди го чакам да ми приеме паролата, и това всеки път като браузвам с файлзила... или като правя upload.