Riven написа:
Infernal написа:
Старата мишка ми се счупи, ще може ли да ми предложите ли някоя мишкиа за 35-40 лева спрял съм се на това:
http://jarcomputers.bg/l_bg/?m=7&i=544042 Мерси предварително!
Здравей. Общо взето за този ценови диапазон който си посочил A4Tech си остава най-добрия според мен избор. Според мен може да поообиколиш за да видиш горе-долу коя ще ти е най-удобна на ръката. Другите 2 който пак ги видях в джар също не са лоши, но то си е до вкус принципно. Но принципно ако търсиш геймърска мишка ще ти трябват повече пари. Но тези са добри, а до колкото знам x7-те на A4Tech са много добри. Важното е мишката да е лазерна вместо оптична, да имаш хубав пад и да решиш дали искаш безжична или нормална. А и твърде високите dpi също не са съвсем важно, защото и се свиква трудно с бърза мишка. Иначе е удобно но зависи за какво. За нормална работа няма смисъл да е прекалено голяма, за шутърите е мъчение освен ако не си спец а за другите игри - зависи от тях. В нас съм с бърза мишка и само аз мога да работя с нея без проблеми
Ем тази на А4 съм си я тествал на ръката пасва идеално не е скъпа. Има допълнителни бутони, което искам, но всяка мишка иска време да й свикнеш не зависиму дали е с много ДПИ иначе мерси за инфото и май A4 ще е избора зареди цената
.
ПП: На старата мишка ми се счупи скрола купих си една за 10 лева, а на нея и отказа левия бутон
и са реших да си взема една "геймърска мишка"