16 Юни 2009 19:26 Мнения: 19 Местоположение: бургас
В момента играе: heroes on the move
Заглавие: проблем с звука
Публикувано на: 02 Ное 2011 20:31
здр! искам да питам имам проблем че нямам звук на една игра(worms crazy golf) а пък иначе имам звук в ютуб и филм като си пусна и не знам от кво може да е - сигурно някъв драйвър на саунд картата или от директ хикса ама не знам. скоро ми преинсталира уиндолса междудругото и сигурно нещо не са сложили. ще може ли да ми помогнете моля Ви че ми се играе таз игра.
iddqd
Заглавие: Re: проблем с звука
Публикувано на: 02 Ное 2011 22:17
От директ хикса е. Ако уормаса ти е оригинален от стиим би трябвало сам да си изтегли необходимия директ хикс, ако ли не пробваи да го преинсталираш и може да ти ъпдейтне директа.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
haley
16 Юни 2009 19:26 Мнения: 19 Местоположение: бургас
В момента играе: heroes on the move
Публикувано на: 02 Ное 2011 23:26
не ми е оригинален worms-a. а може ли да ми дадеш някъв линк за ъпдейт на директ х или да ми обясниш от къде трябва да вляза в програмата за да го ъпдейтна
PS мерси много оправих я благодаря ти много!
Infernal
В момента играе: на компютъра
Публикувано на: 03 Ное 2011 17:25
haley написа:
не ми е оригинален worms-a. а може ли да ми дадеш някъв линк за ъпдейт на директ х или да ми обясниш от къде трябва да вляза в програмата за да го ъпдейтна
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения