Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: 3D Графика
Публикувано на: 01 Дек 2010 23:24

Ми, човек, всички материали аз съм си ги правил. Статуетката е с vray dirt. На няколко места в нета има разяснения как се работи с шейдъра. Покривката е с bump по цялото нещо и всъщност са 2материяла бленднати с шарката. Във vray-materials.com(май) има готови материали и можеш да ги разгледаш, за да видиш как става магията.

За тъпата поставка, не става тъпия мрамор, дееба. Ако го unwrap-на както обикновенна текстура изглежда доста нереалистично, щото самия мрамор е с триизмерна конструкция. Трудно ми е да го опиша. Сега на ново го почнах и ще видиме как ще го докарам

Профил ICQ WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Дек 2010 00:28

Е аз не рендвам с врей щото ми е слабо пц то, а и нещо не е кракнат врей добре. Сега като си зема ново пц ще редним с него или с ментал реи ако не е кракнат добре врей. Ти имаш ли кракната версия за 2011? За макс де имаш сигорно щом си го нарпавил това, ама за коя версия и я ми кажи откаде да я зема. Иначе полигоните дето ти е стречнат матеряла пробваи да ги избереш само тях и само на тях да им дадеш един uvw мап планар и да скейленш и би трябвало да стане

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Окт 2011 03:04

Значи сега правя уархамърски дрееаднаут, и горе доло съм го измоделирал. Тук направих няколко тест рендера, без спеялно осветление и без светлинни ефекти. Та идеята ми е да кажете кое как намирате, дали трябва да се сменят някои матеряли и дали трябва да се добавят още части по робота. Дали примерно зелените очи на черепа са ок и дали трябва металът да е по лъскав и отразяващ и темподобни детаили. Също така можеби тубата на огнехвъргачката трябва да се смени матеряла с някв по златисто меден.
В тези снимки не е важно, че не съвпада модела с фона, тои е сложен само за да видя как реагират матерялите когато отразяват околната среда.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Окт 2011 02:07

Нов ъпдейт. Мисля, че така е по-добре.

Профил

Аватар
В момента играе: на компютъра
Публикувано на: 31 Окт 2011 14:58

това е интересно са си тегля 3дс макс 2012 да я разучавам :D

Профил