Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Mabinogi EU
Заглавие: Windows 7 64 битов - не могат да се инсталират драйвъри!
Публикувано на: 08 Сеп 2011 21:54

Та преинсталирах си уиндоуса сам и сега понеже няма драйвъри не може да се свързва с интернет през wireless, за да си ги сваля. Пробвам да ги свалям от друг комп и да ги прехвърлям на лаптопа, но щом се опитам да ги инсталирам след прехвърлянето ми изписва следното съобщение:

The contents of this file cannot be unpacked. The executable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its integrity, and try again.

Лаптопът ми е на Lenovo, така че отидох в техния сайт, даже си въведох и серииния номер на лаптопа и си избрах операционна система преди да свалям драйвъри. И въпреки всичко пак излиза това съобщение.
Мисля че ако успея да вляза в интернет през лаптопа ще успея да си сваля правилните драйвъри, но не мога да намеря в Google как да настроя връзката ако пъхна директно кабела. Къде може да е проблемът за драйвърите? Как да се добера до интернет през лаптопа?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: DotA, Quake Live, Deus Ex, Driver SA, Alien Swarm, Counter Strike
Заглавие: Re: Windows 7 64 битов - не могат да се инсталират драйвъри!
Публикувано на: 14 Сеп 2011 15:57

принципно вин7 сам си инсталира драйверите и освен за видео-то за друго не трябва. Преинсталирал съм поне 50 7ци и винаги намира връзка с интернет като пъхнеш кабела и изчакаш малко (появява се иконка за мислене на мониторчето до часовника

Профил

Аватар
В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
Заглавие: Re: Windows 7 64 битов - не могат да се инсталират драйвъри!
Публикувано на: 15 Сеп 2011 13:20

Май приносителят ти (флашка или каквото там е) е повредено. Пробвай да го преформатираш под FAT32 (за всеки слуай). Тая грешка, която си написал я вади когато един файл не е цял или е corrupted. Или просто си архивирай драйвера и си го качи в мейла, така ще си сигурен, че няма да стане грешка при трансфера.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com