Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: ВСИЧКО ЩО Е НА ПС !
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/TheOnlyHero91/
Заглавие: Проблем-Рестарт на компютъра
Публикувано на: 07 Май 2011 16:44

Имам много странен проблем . Компютъра се ресва при геймсесия когато си поиска. Компонентите на системата ми са : Phenom II X2 550BE 3.1GHz/MB Asus M4A88T-M/HDD Seagate 640GB/ RAM A-Data DDR3 1333 3x1GB / VC Radeon HD4850 1GB GDDR3 /Cooler Zalman's CNPS9500 LED CPU cooler/PSU Fortron 350 watt/. Преди нямах този проблем , но бях решил да сменя това захранване с по-мощно . Пробвах едно евтино 750 вата , което за жалост обаче се беше повредило от пътя от англия до тук . Така после си сложих моя фортрон 350 ватовия и почна да прави такива мизерии. Да съм направил грешка при инсталацията ? не мисля , компютъра си върви нормално но понякога се ресва на игри на произволен принцип . Днес се ресна на Pro Evolution Soccer 2011 ( никога до сега не се е ресвал на тая игра ), na BF 2 също се е ресвал и на low details на Bad Company 2 пак ги прави тия номера . С две думи- ресва се не при натоварване а когато си реши . Може да играя 5 часа Crysis 2 и да не се ресне , може и да играя 5 мин пес и да се ресне , има си свое мнение подлеца :) .
Държа да подчертая че windows-а е преинсталиран и китайският контакт за който е вързан е сменен с български черен и пак продължават тия мизерии . Някакви идеи ?
За мен това е от захранването ( все пак е вече е 2 години и отгоре ) .

Профил

Аватар
В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
Заглавие: Re: Проблем-Рестарт на компютъра
Публикувано на: 10 Май 2011 08:43

Еми 350 вата за 4-ядрена машина с тия компоненти... Разбирам, че е Фортрон и е 3-4 пъти по-скъпо, но все пак не мисля, че при натоварване на системата ще издържи, главно заради видеото, новите процесори не са лами. А това, че е старо не е проблем. Фортроните се правят от качествени кондензатори и други компоненти. Мисля, че ти трябва по-мощно захранване. Има Elite 500 вата за по 30-на лева, пробвай, аз съм с такова вече година, проблеми нямам.

Профил

Аватар
В момента играе: ВСИЧКО ЩО Е НА ПС !
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/TheOnlyHero91/
Заглавие: Re: Проблем-Рестарт на компютъра
Публикувано на: 11 Май 2011 19:10

[quote="Infy"]Еми 350 вата за 4-ядрена машина с тия компоненти... Разбирам, че е Фортрон и е 3-4 пъти по-скъпо, но все пак не мисля, че при натоварване на системата ще издържи, главно заради видеото, новите процесори не са лами. А това, че е старо не е проблем. Фортроните се правят от качествени кондензатори и други компоненти. Мисля, че ти трябва по-мощно захранване. Има Elite 500 вата за по 30-на лева, пробвай, аз съм с такова вече година, проблеми нямам.[/quot
Може би си прав ама едно хубаво захранване 500 вата е 80+ лева :( ако намаля честотите на картата от 650 на 600 и паметта от 993 на 900 може да нямам проблеми , но ще имам
"саката карта" И между другото процесора е двуядрен , ънлокнах му двете ядра и беше голяма трагедия с това 350 вата , може би и 500 вата няма да му стигнат при ънлокнат процесор ,който лапа като змей :lol:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com