Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim
Заглавие: Дали, ама надали ...
Публикувано на: 02 Фев 2011 12:16

Тъй като въпроса е за "вреден софтуер" ще го задам тук!

Въпроса е: демо игрите развалят ли компютрите?!?

Моля отговорете с да или не и защо, моля без глупости!

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Дали, ама надали ...
Публикувано на: 02 Фев 2011 15:30

Ъм... не. Повечето софтуер, който инсталираш оставя следи дори след премахването си, но това не значи, че ако инсталираш едно демо на игра и после го махнеш, е по-вредно от това да си инсталираш антивирусна и после да я махнеш. Естествено има софтуер, който носи в себе си реклами, които вървят по време на пускането му, но тук не става дума за демотата като цяло, а за специфичен софтуер.

Профил

Аватар
В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
Публикувано на: 03 Фев 2011 19:12

Чак да ти "развали" компа, не съм ставал свидетел и да се е сбозвал Уина... Просто, както спомена Sentry по-горе, е възможно, както при някои free програми, да се останат некви следи по registry-то от тях. Мисля че мнооооого отдавна имаше голям дерт с демото на Jedi Knight (ако беше точно тя). В днешно време - не се притеснявай, ако искаш да купиш игра и да не пиратстваш, дърпай демото, гледай клипчета, ревюта, питай по форуми и АКО играта те кефи и имаш финансовата възможност - купи си я. Другия вариант е да я изпиратстваш и съответно, ако те кефи, да си я купиш. Аз така направих със СТАЛКЕР сериите, сега вече съм горд собственик на Steam версиите :)

Профил

Аватар
В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim
Публикувано на: 03 Фев 2011 20:58

Попитах, защото едни човек без да иска ми накърни душата за любимата игра - а именно Battlefield 2 Demo...играя демото от години, дори са ми забранявали компютъра заради тази игра, купих си лаптоп само заради това да я играя, и накрая някой да ми каже, че ще ми развали компютъра една демо игра си е абсурд!!!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com