Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Проблем с интернета
Публикувано на: 29 Дек 2010 15:13

Здравейте! Имам проблем с интернета си от няколко дни. Изключително бавен е, понякога дори не отваря страниците. Чистих компютъра, въпреки че съм сигурен, че не е от това. Няма резултат. Проблемът не е от интернета, тъй като от другите 2 компютъра работи без проблем, както и от телефона ми. Интересното е, че мога да отварям Скайп и да чатя, макар и с малко бавене. Свалям нормално, както и сийдвам. Някой има ли идея от какво може да е това? Според мен е нещо от самия компютър, но нямам идея какво може да е.

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Заглавие: Re: Проблем с интернета
Публикувано на: 29 Дек 2010 15:43

ако компютрите ти са вързани с няколко лан карти или са с различни версии на Win пробвайда рестартираш всичките, аз имам същия проблем понякога и като рестартирам компютъра ми, който е вързан към интернета нещата се оправят

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 29 Дек 2010 16:12

Аз понякога имам подобен проблем с някои торент програми, които сякаш "изяждат" целият нет.

Профил

Публикувано на: 24 Яну 2011 11:40

Последно време се е появил някъв spyware ли е кво лие , който ти пренасочва интернета през някво тъпо proxy. Има skype, сийдваш си, но browser -не. При мен system restore помогна

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com