Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: World Of warcraft:Cataclysm,gta IV multiplayer and assassins creed brotherhood multiplayer
Заглавие: Daemon Tools
Публикувано на: 16 Яну 2011 09:05

Хора,знам,че темата е тъпа,но вече месец след като си преинсталнах уиндоуса не мога един работещ daemon tools да намеря....в замунда не става, в нета не става, в pirate bay не става...Аз съм със windows 7 ,но не вярвам,че от това е проблема...Бях си изтеглил някъкъв daemon tools Pro,но беше trial versionn и вече не работи.Та молбата ми е,моля ви да ми пратите линк за някъкъв работещ daemon toolsл...Благодаря предварително...А проблема с daemon tools,е че някой не дава да се инсталват,други искат да рестартвам кампа,а като го рестартирам и наново почва инсталацията.... :IMNOOB:

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Daemon Tools
Публикувано на: 17 Яну 2011 13:38

Мисля, че ти се е инсталирало правилно. Деймън тоолс те кара да рестартнеш, след което се инсталира. Това е нормално.
Ако все пак искаш да изтеглиш читава версия - най-доброто място да изтеглиш напълно легално и безплатно Daemon Tools е сайта на Daemon Tools - от първоизточника:
http://www.daemon-tools.cc/eng/products/dtLite

Профил

Аватар
В момента играе: World Of warcraft:Cataclysm,gta IV multiplayer and assassins creed brotherhood multiplayer
Публикувано на: 17 Яну 2011 15:12

Rostik79 написа:
Мисля, че ти се е инсталирало правилно. Деймън тоолс те кара да рестартнеш, след което се инсталира. Това е нормално.
Ако все пак искаш да изтеглиш читава версия - най-доброто място да изтеглиш напълно легално и безплатно Daemon Tools е сайта на Daemon Tools - от първоизточника:
http://www.daemon-tools.cc/eng/products/dtLite

Мерси много,пич :D :D

Профил

Аватар
В момента играе: Ace of Spades, Minecraft, Battlefield 3, Skyrim
Публикувано на: 17 Яну 2011 18:35

Изтегли Deamon Tools Lite...мисля, че няма пробен срок - на мен не ми показва...

Профил

Аватар
В момента играе: Shift 2 Unleashed, Bad Company 2, Shogun 2 Total War
Публикувано на: 18 Яну 2011 10:46

Или пробвай Virtual Clone Drive, free е. Надявам се не ползваш някоя стара 7-ца RC, те бяха известни с това, че имаха дертове с Daemon-а.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com